///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Badkamer - Hoge kwaliteit badkamermeubels

Hoge kwaliteit badkamermeubels

Heel veel keus in badkamermeubels

De eerste keuze is gemaakt: je wilt een nieuwe badkamer. Maar dan? Wat voor sfeer kies je, en wat voor badkamermeubels en –accessoires?

Op badkamergebied is veel mogelijk. Ongeacht de ruimte die je voor een nieuwe badkamer hebt, want zelfs binnen beperkte grenzen kan het resultaat verbluffend zijn. Detremmerie maakt al dik 75 jaar badkamermeubels van een zeer hoge kwaliteit en verrast steeds opnieuw met originele en aangepaste ontwerpen, materialen en productiemethodes. Als geen ander weet Detremmerie actuele trends te vertalen in prachtig badkamerdesign. Ofwel: in diverse No Limit-collecties. Hierin vind je vast wat je zoekt voor jóuw badkamer.

Ontelbare combinaties

No Limit staat voor ontelbare combinaties waarmee je je badkamer kunt samenstellen zoals jij dat wilt. Zonder compromissen. Kies uit de nieuwste badkamertrends, -wastafels en –kleuren. Zoals een vierkant wit bad, een rond zwart bad of een zwart frame dat je als open rek, handdoekhouder of sokkel in je badkamer kunt intregeren.

Je kunt zelfs bepalen hoe je eigen badkamermeubel eruit gaat zien. Met diverse soorten kasten, wastafels en spiegels, aangevuld met verlichting en accessoires als handgrepen. En ook qua kleur: de meubels zijn er in maar liefst 37 verschillende tinten!

Handig: de badkamer-configurator

Eerst gewoon thuis achter je computer alle mogelijkheden ontdekken? Kan met de badkamer-configurator op de website van Detremmerie. Bekijk alle opties en visualiseer op je eigen beeldscherm de badkamer van je dromen. Met een kast, wastafel, spiegel en accessoires naar jouw wens. Op de juiste plekken in jouw beschikbare ruimte. Alles kan, alles mag.

Nieuwe spiegels

Maak zo ook meteen kennis met de spiegels van Detremmerie. Tenslotte zijn spiegels de finishing touch van je badkamer. Detremmerie biedt een breed aanbod van maten en stijlen, waaronder ronde spiegels met zwarte frames of spiegels met een zwarte kader (verkrijgbaar met of zonder ledverlichting). Veel succes!

Kijk voor meer informatie op www.detremmerie.be
En bekijk de prachtige badkamermeubels op de vt wonen&design beurs

Ook interessant?