1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Heel veel keuze in natuursteen vloeren

Heel veel keuze in natuursteen vloeren

Met de slogan ‘Uw vloer, onze passie’ geeft Kersbergen aan dat het uitzoeken van een vloer meer is dan alleen het bekijken van de kleur natuursteen vloer.Want bij het kiezen van een vloer is het verstandig te kijken naar de stijl  van de woning, het interieur en de gezinssituatie.

Mooi en makkelijk

Een vloer is de basis van je huis. Samen met de kleuren op de muur bepaalt de vloer de sfeer in huis. Een belangrijk onderdeel bij het kiezen van een nieuwe vloer is, vanzelfsprekend, het uiterlijk. Maar laat je ook goed voorlichten over het onderhoud dat jouw nieuwe vloer vraagt. Want hoe fijn is het als je de vloer zonder al teveel gedoe kunt onderhouden.

Het team van Kersbergen is gepassioneerd door de schoonheid van de natuursteenvloeren die zij leveren en het onderhoudsgemak ervan. Vaak volstaat dweilen met een scheut natuurzeep door het dweilwater, zodat er een natuurlijke beschermlaag op de vloer ontstaat die voldoende bescherming biedt tegen de meest voorkomende ongelukjes in het huishouden. Kijk, dat, in combinatie met de prachtige uitstraling van de vloeren maakt de keuze wel heel makkelijk.

Kijk voor meer informatie op www.kersbergen.nl

Ook interessant?