vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Heel veel keuze in harde vloeren

Heel veel keuze in harde vloeren

Een harde vloer is ideaal. Denk alleen al aan het eenvoudige schoonmaken. Toch is de ene harde vloer de andere niet. Laat je daarom goed voorlichten.

Van hout tot pvc en van beton tot tegels. Harde vloeren zijn er in alle soorten en maten. Een echte revolutie in harde vloerbedekking zijn (zwevende) Coretec vloeren. Gemaakt van gerecycled hout, bamboe, kalksteen en vinyl en verkrijgbaar in tal van uitvoeringen.

Rechtstreeks leggen op hout, beton of tegels

De praktische voordelen van Coretec vloeren? De onderkant bestaat uit een kurklaag die kleine onregelmatigheden in de ondergrond opvangt. Hierdoor kun je de vloeren rechtstreeks plaatsen op een ondergrond van hout, beton of tegels. Handig, en het maakt een ondervloer overbodig. Bovendien zorgt het kurk voor een perfecte geluidsdemping en een optimaal loopcomfort, waardoor de vloeren stiller en warmer zijn.

En verder? Coretec vloeren zijn extreem krasbestendig en vuilafstotend, en ook watervast: ze zwellen of krimpen niet als ze aan vocht worden blootgesteld. Dit maakt dat ze ook in ruimtes als een keuken, toilet of badkamer kunnen worden gelegd. En wat dat leggen betreft: het gaat gemakkelijk, eenvoudig en snel dankzij een lijmloos geïntegreerd kliksysteem. Dit kun je overlaten aan een expert, maar ook gewoon zelf doen.

Warme uitstraling, gezellige sfeer

Uiteraard gaat het niet alleen om praktisch als je voor een harde vloer kiest. De vloer moet ook mooi zijn. Welke Coretec vloer je ook kies, met hun warme uitstraling zorgen ze allemaal voor gezellige sfeer. Kiezen kun je uit tal van exclusieve hout- en tegelmotieven.

In het Coretec Original programma zijn er dit jaar maar liefst 24 nieuwe (trendy) hout- en steendessins bijgekomen, waarvan een groot aantal met een vierzijdige V-groef. Zien in het echt? Dat kan op de vt wonen&design beurs. Laat je daar meteen nog meer voorlichten.

Kijk voor meer informatie op www.coretecfloors.eu 

Ook interessant?