1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand via site en socials 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Handig! Huisautomatisering

Handig! Huisautomatisering

Vind jij de wereld van de huisautomatisering ook steeds leuker (en makkelijker) worden?

De ontwikkelingen staan niet stil. Wonen wordt er keer op keer wéér aangenamer door. 

Meer comfort en eenvoud. Dat is wat je als liefhebber van huisautomatisering wilt. Dan hebben we goed nieuws. Vanuit het bekende radiografische systeem eNet, voor het aansturen van verlichting en jaloezieën, hebben Jung en andere Duitse merkfabrikanten het eNet SMART HOME ontwikkeld. Een verdere ontwikkeling van bediening met je smartphone, ter plekke of op afstand, terwijl de communicatie veilig en volledig versleuteld is.

De basis: de eNet Server

In het eNet SMART HOME kunnen producten van Jung, maar ook systemen van andere kwaliteitsfabrikanten worden opgenomen. Als eindgebruiker profiteer je dus met één systeem van een groeiend aantal oplossingen. eNet SMART HOME is gemakkelijk in bedrijf te nemen, en met professioneel advies en installatie door een gekwalificeerde vakman heb je van het begin af aan het beste bediencomfort. 

Compact, mooi en functionele Smart Control

Als actuele uitbreiding op de Smart Control serie komt Jung nu ook met de Smart Control 5. Een kleine controller met grote mogelijkheden. Met de vooraf geïnstalleerde app en de touchdisplay met hoge resolutie is de bediening van alle functies qua huisautomatisering eenvoudig en comfortabel. 

De grafische display met hoge resolutie doet qua uiterlijk, kleurhelderheid en scherpte denken aan de nieuwste smartphone. Door een geïntegreerde naderingsensor ‘ontwaakt’ de display uit zijn rustmodus als je ‘m wilt bedienen. Een lichtsterkte-sensor past de lichtsterkte van de display automatisch aan de actuele lichtomstandigheden in de ruimte aan.

Verlichting aan, jaloezieën dicht. Het zijn aar twee oplossingen die je thuis realiseert dankzij Jung. Ontdek de vele andere.

Kijk voor meer informatie op www.jung.de

Ook interessant?