1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand via site en socials 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - radiatorventilator: het groenste idee van nl

radiatorventilator: het groenste idee van nl

De koude maanden komen er weer aan. Dit jaar kun jij er binnen behaaglijker bij zitten. Zeker met de SpeedComfort. Klik dit ‘Groenste Idee van Nederland 2015’ zonder hak- of breekwerk en in een handomdraai met magneten op een cv-radiator… en geniet van alle voordelen op het moment dat je de verwarming aan zet.
De SpeedComfort is een slimme radiatorventilator. Drie kleine, vrijwel geluidloze ventilatoren brengen de warmte van de cv-radiator versneld in de ruimte. Je krijgt meteen een comfortabel gevoel.

Doordat de radiator met de SpeedComfort meer vermogen levert, kan de temperatuur van het water in de cv-ketel omlaag. Een vakkundig afgestelde cv-ketel doet de rest: hoog rendement leveren tegen minder (zo’n 30 procent!) kosten.

Wat de SpeedComfort verder bijzonder maakt: het is een duurzaam Nederlands product in een biobased behuizing, in elkaar gezet door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hij werkt op stroom. De stroomkosten per jaar? Slecht € 0,16! Bekijk de SpeedComfort live tijdens de vt wonen&design beurs. www.speedcomfort.com

Ook interessant?