vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - GEPERSONALISEERDE KRANEN

GEPERSONALISEERDE KRANEN

Met de keuze voor sanitair, wand- en vloerafwerking en accessoires maak je je badkamer eigen. Voeg daar kranen aan toe die je een heel eigen touch kunt geven… Persoonlijker kan je badkamer niet worden.

Een wel heel personaliseerbare kraan is MyEdition van AXOR. Dit voorbeeld van high end design is leverbaar in vijftien exclusieve kleurvariaties, zoals geborsteld zwart chroom of gepolijst goud. De afwerkingsplaatjes zijn er in verschillende materialen: van marmer tot hout en zelfs leer. 

Je naam in de kraan

Is het dan nog niet helemaal wat je zoekt? Dankzij de speciale Signature Service kun je kiezen uit andere kleuren én de lengte en hoogte van de kranen op maat laten maken. Je kunt zelfs je naam in de kraan laten graferen of er Swarovski-kristallen in aan laten brengen!

MyEdition is de opvolger van twee andere opvallende ontwerpen: de AXOR Uno en de AXOR ShowerHeaven. De Uno is een minimalistische, subtiele kraan – afgerond of recht – die simpel oogt en ook simpel is in gebruik. Je bedient ‘m door de Select-knop in te drukken, te draaien aan de Zero-greep of de traditionele beugelgreep te bewegen. Ook deze kraan kun je personaliseren: je hebt de keuze uit vijftien verschillende kleurafwerkingen.

Het ultieme douchegenot

De AXOR ShowerHeaven is een douche met een oppervlak van maar liefst 1,2 meter bij 30 cm én ledverlichting. Dit waterspektakel heeft drie straalsoorten, die je tegelijkertijd of apart kunt laten stromen: een krachtige mono-straal in het midden, een klassieke regendouche Rain-straal en een verfijnde PowderRain-straal. 

De technologie achter de PowderRain-douchestraal is ontwikkeld door Hansgrohe. Door de perfect gepositioneerde siliconen nopjes, die op hun beurt voorzien zijn van zes kleine openingen, zijn de waterdruppels zijdezacht en minuscuul. In tegenstelling tot een gewone douchestraal spatten de druppels niet op wanneer ze je huid raken, maar omhullen ze je juist als een cocon. Het summum van comfort!

Kijk voor meer informatie op www.axor-design.com

Ook interessant?