///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - GEEF JE RADIATOR EEN NIEUWE LOOK!

GEEF JE RADIATOR EEN NIEUWE LOOK!

Je hebt ze nodig, maar daar is vaak alles mee gezegd. Vind je verwarmingsradiatoren ook van die storende elementen in huis? Je kunt overwegen ze een andere look te geven. Bijvoorbeeld door ze te verven. Of is er nog een andere mogelijkheid?

Radiatoren kunnen ook bijdragen aan de sfeer in en de stijl van je huis. Met de metalen radiatorbekleding van Sentimo krijg je zelfs iets exclusiefs. Met letterlijk één klik geef je er een bestaande radiator een compleet nieuw look mee. De bekleding plaats je namelijk óver de radiator heen. Makkelijk en snel, en met behulp van ijzersterke magneten.

Minimaal warmteverlies

De radiatorbekleding is er in veel moderne kleuren en uitvoeringen. Voor ieder wat wils dus, ook voor jou. De bekleding wordt gemaakt van hoogwaardig verzinkt plaatstaal. Door de bevestiging met magneten zit-ie strak tegen de radiator, waardoor het staal de warmte optimaal geleidt. Daarnaast zorgt het rooster aan de bovenkant van de bekleding ervoor dat de warme lucht van de radiator kan opstijgen. Hierdoor heb je met Sentimo radiatorbekleding een minimaal warmteverlies.

Dag leidingen!

In een aantal gevallen kun je met een Sentimo radiatorbekleding ook de leidingen van de radiator wegwerken. Is dit niet mogelijk, dan is er een andere oplossing. In de boven- en onderkant van de zijpanelen van de bekleding zitten standaard voorgestanste uitsparingen. Door deze uit te breken (eenvoudig met de hand of met een tang) kun je de leidingen door de radiatorbekleding heen leiden. De uitsparingen niet nodig? Dan laat je ze gewoon zitten.

Bestellen van de radiatorbekleding doe je via de website van Sentimo. Kort uitgelegd: meet je radiator op, geef de maten door via de site en kies meteen een kleur. Een week of drie weken wachten en de bekleding wordt bezorgd. Nu alleen nog uit de verpakking halen en met de magneten op de radiatoren bevestigen. Succes en vooral: veel woonplezier!

Kijk voor meer informatie op www.sentimo.nl
Of kom langs op de vt wonen&design beurs

Ook interessant?