1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Geef je radiator een andere look

Geef je radiator een andere look

Ze zitten in vrijwel elk huis: ‘gewone’ radiatoren. Prima, tot ze een doorn in het oog worden. Vervangen kan een optie zijn, maar maak het jezelf makkelijk en kies voor Sentimo radiatorbekleding. Dit is namelijk een unieke bekleding van strak metaal die je eenvoudig over een bestaande radiator heen plaatst!

De radiatorbekleding is geschikt voor elke woonruimte, zelfs voor de badkamer, en geeft je huidige radiator(s) een heel andere uiterlijk. De bekleding is verkrijgbaar in zeventien moderne kleuren. Hiermee breng je harmonie in je interieur. Of juist spanning. Het hangt er maar net van af wat voor kleur je kiest. Stijlvol en passend bij je inrichting? Of juist opvallend en contrastrijk?

Heel makkelijk
Monteren is eenvoudig: je hebt er zelfs geen gereedschap voor nodig. Je bevestigt de radiatorbekleding met ultrasterke magneten. Deze houden de bekleding op de juiste plaats. En wil je de bekleding een keer tijdelijk verwijderen, bijvoorbeeld voor een schoonmaak, dan haal je ‘m dankzij de magneten weer heel eenvoudig van de radiator af.

In letterlijk één klik geef je een bestaande radiator dus een complete make-over. En daarmee ook je woonruimte een ander gezicht. Daarom: dag oude radiator, het is tijd voor een nieuw jasje!

Op de vt wonen&design beurs heb je de kans op de mogelijkheden met eigen ogen te komen bekijken. Je bent van harte welkom op de stand van Sentimo van 27 september t/m 2 oktober.

Ook interessant?