1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand via site en socials 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - gashaard in een appartement? dat kan!

gashaard in een appartement? dat kan!

Als je het hebt over revolutionaire nieuwigheden… FLAM heeft er verschillende. Wist je al dat er nu ook in appartementen een gashaard kan worden geplaatst? Dit dankzij Combi-FLAM, een systeem dat een speciale schouwbuis heeft waardoor verse lucht wordt aangezogen en rookgassen worden afgevoerd. Uiterst veilig en om urenlang naar te kijken, want door het wegzuigen van de rookgassen krijg de gashaard een nog mooier vlammenbeeld.

De oplossing voor iedere situatie
Innovatief is ook de Flexbox, die ervoor zorgt dat rookgassen worden weggezogen uit de gashaard en worden afgevoerd via rookgaskanalen. Alleen hoeven deze kanalen niet langer naar boven te lopen, maar kunnen ze ook horizontaal of naar beneden worden afgevoerd. Het gevolg: een maximale interieur- en ontwerpvrijheid, waarbij je over de gashaard kunt kijken en geen storende schouwbuis meer in je huis hoeft te hebben. De schouwbuizen kunnen tot 40 meter overbruggen. Dé oplossing dus voor iedere situatie.

Hiernaast ontwerpt en produceert FLAM ook revolutionaire haarden en kachels op zowel gas als vaste brandstof. Ga naar de stand op de vt wonen & designbeurs en ontdek het allemaal.

Ook interessant?