vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Keuken - De favoriete keuken van topkok ron blaauw

De favoriete keuken van topkok ron blaauw

Ron Blaauw, de bekende masterchef en eigenaar van diverse toprestaurants, ging op zoek naar een keuken voor thuis waarin hij net zo kan koken als hij gewend is in zijn professionele keukens. Fred Constant, dé specialist in het ontwerpen en maken van maatwerkkeukens, ontwikkelde samen met hem een nieuw model keuken. Een ontwerp gebaseerd op de professionele keuken, maar met een sfeer van huiselijkheid. Ben jij misschien nog niet zo goed als Ron Blaauw, maar wel een fanatiek hobbykok? Goed nieuws: deze topkeuken is ook beschikbaar voor jou.

Oog voor detail en kwaliteit

Gemaakt van puur staal en massief hout heeft de keuken een stoere en robuuste uitstraling. Tegelijkertijd is hij zeer verfijnd. Ook al komen Ron Blaauw en Fred Constant uit twee totaal verschillende werelden, ze hebben ook een aantal raakvlakken. Zo hebben ze allebei oog voor detail en kwaliteit, iets dat je overal in de keuken terugziet.

Natuurlijk stel jij als hobbykok je eigen eisen aan dit nieuwe keukenontwerp, ook al heeft een topkok aan de wieg ervan gestaan. Geen probleem! Wat je ook wilt: de mogelijkheden tot maatwerk en detaillering zijn eindeloos. Elke keuken geproduceerd door Fred Constant is daardoor ‘one of a kind’.

Prachtig design

De keuken live zien? Dat kan op de vt wonen&design beurs in de stand van Fred Constant. Bewonder het prachtige design. Verbaas je over de vele mogelijkheden. En verbeeld je hoe jij straks in de keuken aan het werk bent in je eigen huis. De prijs? Vanaf € 30.000.

Kijk voor meer informatie op www.fredconstant.nl

Ook interessant?