alle wooninspiratie op één plek alle wooninspiratie op één plek
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - EXCLUSIEVE HOUTEN DESIGNVLOEREN

EXCLUSIEVE HOUTEN DESIGNVLOEREN

Er zijn van die houten vloeren waarmee je een leven lang kunt doen. Logisch is het dan als je zo’n vloer bij aankoop helemaal zelf kunt samenstellen. Met als resultaat: een prachtige basis waar je nooit op uitgekeken raakt. 

Designvloeren

Een grote visgraat van 18×90 cm. Een kerngerookte Hongaarse punt. Een multi-patroon vloer. Of een vloer van planken van 35 cm breed en een lengte tot maar liefst 5 meter… Design Vloeren Nijkerk is een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van kwalitatief hoogwaardige houten vloeren. Vloeren in bekende houtsoorten als eiken, beuken en kersen, maar ook in houtsoorten die minder bekend zijn en daardoor exclusief. 

Helemaal customized

Design Vloeren Nijkerk geeft de voorkeur aan het custom made produceren en behandelen van ieders droomvloer. Daarom heb je er de mogelijkheid om een vloer volledig zelf samen te stellen. 

Je kunt kiezen uit diverse houtsoorten, sorteringen, afmetingen, kleuren en bewerkingen. Die keuzes zet Design Vloeren Nijkerk vervolgens om in een voorbeeld. Ga je met dit voorbeeld akkoord, dan gaat het bedrijf aan de slag en levert en legt uiteindelijk bij jou thuis een vloer die volledig volgens jouw wensen is geproduceerd en behandeld.

Mét vloerverwarming

Of je houten vloer ook te combineren is met vloerverwarming? Zeker! Het hout is namelijk zo opgebouwd, dat de warmte van de vloerverwarming goed door de verschillende lagen naar de oppervlakte komt. 

Daarnaast heeft het hout ook een isolerende werking. Het voordeel hiervan is dat de vloer gelijkmatig warm wordt en de warmte vervolgens ook minder snel verliest. Dit zorgt er niet alleen voor dat er überhaupt vloerverwarming onder een houten vloer gelegd kan worden, maar ook dat de combinatie van een houten vloer met vloerverwarming heel geschikt is als hoofdverwarming!

Die ene unieke vloer wordt zo dus nog unieker.

Kijk voor meer informatie op www.designvloerennijkerk.nl

Ook interessant?