vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Tuin & Terras - Je eigen droomhuis in de tuin

Je eigen droomhuis in de tuin

Uniek tuinhuis in je eigen tuin

Hoe heerlijk zou het zijn om het hele jaar door te genieten van het buitenleven. Met een uniek tuinhuis in je eigen achtertuin maak je die droom waar!

Al jarenlang is het ontwerpen en vervaardigen van landelijke en moderne tuinhuizen, buitenkamers, veranda’s en schuren dé specialiteit van Jan en Marga Willems uit het Gelderse Wijchen. Hun passie voor hout, en voor alles wat het buitenleven zo heerlijk maakt, is overal in hun bedrijf Jan de Boer Tuinhuizen voelbaar.

Helemaal naar wens

Wat hun producten zo uniek maakt, is dat ze allemaal op maat worden gemaakt. Hoe je tuinhuis, buitenkamer, veranda of schuur gerealiseerd wordt, bepaal je dus zelf. Natuurlijk helpen Jan en Marga je daarbij met deskundig advies. Zij denken graag mee om uiteindelijk een optimaal ontwerp te leveren dat niet alleen is afgestemd op jouw wensen, maar waar je ook vele jaren plezier van hebt.

vtwonen

Volg je vtwonen ‘Weer verliefd op je tuin!’? Alle tuinhuizen in dit tv-programma zijn van Jan de Boer Tuinhuizen. Een bron van inspiratie! Wil je een grotere indruk van de actuele mogelijkheden op het gebied van sfeer, duurzaamheid en functionaliteit krijgen, brengt dan een bezoek aan de showroom in Wijchen.

Alle producten worden met oog voor detail vervaardigd in eigen fabriek. Daar werken vakbekwame medewerkers uitsluitend met de beste materialen. Een ander team van vakmensen zorgt er tenslotte voor dat je tuinhuis met zorg wordt geplaatst.

Duurzaamheid en milieu

Belangrijk pijler binnen het bedrijf is duurzaam produceren en bewust omgaan met het milieu. Daarom wordt voor alle tuinhuizen gekozen voor eerlijk hout. Hout dat wordt afgenomen bij leveranciers die de FSC-certificering en het KOMO-keurmerk dragen. Daarmee garanderen Jan en Marga dat wordt voldaan aan de hoge eisen met betrekking tot de materiaalkwaliteit, de wijze van produceren en de kwaliteit van het eindproduct. Maak er samen met hen iets moois van!

Kijk voor meer informatie op www.jandeboertuinhuizen.nl 

 

 

Ook interessant?