///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Eco chic: natuur op de wand

Eco chic: natuur op de wand

Heb jij een wand in huis waar je wel iets meer mee zou willen? Een wand waarvan je een echte eyecatcher wilt maken, zodat de uitstraling van je hele interieur in één keer compleet verandert? Maar wil je het wel graag rustig en stijlvol houden? Dan hebben wij de perfecte wandbekleding voor je. Origineel, natuur in de hoofdrol en…met de wauw-factor.

Misschien heb je ze vorig jaar al gespot; die prachtige wandpanelen van écht kokosnoot, hout of boomschors van Nature@home. Misschien heb je er zelfs wel even overheen geaaid. Want daar vroegen ze gewoon om. Heb je ze gemist? Dan moet je nu zeker even gaan kijken. Want de nieuwe collectie barst van de puur natuurlijke verrassingen.

Absolute trend
De natuur in huis; het is een enorme trend. Werden ze een paar jaar geleden nog met uitsterven bedreigd, nu zijn kamerplanten niet meer weg te denken uit het interieur. En verse bloemen; zelfde verhaal. Konden we vroeger makkelijk zonder, nu vinden we het maar een saaie bedoening als er niet tenminste een paar mooie bloeiende bloemen in een vaas staan te pronken.

De wauw-factor
Maar het gaat nog veel verder: we willen onszelf volledig omringen met de natuur. Want de natuur staat voor rust en schoonheid. En dat willen we ook in huis.
De wandpanelen van Nature@home passen helemaal in deze trend. Ze geven direct een pure en natuurlijke sfeer aan een ruimte. En tegelijkertijd hebben ze de absolute wauw-factor.

Mos en Mosselen
Wij begonnen in ieder geval meteen ‘wauw!’ te roepen toen wij de nieuwste wandpanelen van mosselen en oesterschelpen zagen. En ook die van mos is echt fantastisch.

Maar het mooiste is misschien nog wel dat al deze wandpanelen volledig milieuvriendelijk worden geproduceerd. En dat die productie heel veel mensen in ontwikkelingslanden aan een inkomen helpt.

Volledig verantwoord dus, in alle opzichten.

Ook interessant?