1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Hal & Trap - Dutch Design voor het kleinste kamertje

Dutch Design voor het kleinste kamertje

Soms kom je van die producten tegen waarvan je denkt: waarom heb ik daar niet eerder aan gedacht? Dit product is er ook zo eentje. Het voorziet het toilet of de badkamer meteen van een persoonlijke én een finishing touch.

Voor het kleinste kamertje

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. We hebben het over de fonteinsets van Differenz, het bedrijf voor badkamermeubels en -producten. We snappen dat je bij het horen van het woord fonteinset misschien niet meteen bent overtuigd, maar geloof ons, dan heb je deze producten nog niet gezien. Het is Dutch Design: hoge kwaliteit, tijdloze designs en mooie materialen. Zo’n set geeft de ruimte een persoonlijke tintje en zorgt voor een badkamer of toilet met stijl.

Het bedrijf weet precies de juiste combinaties te maken. Denk aan wit keramiek met een kraan van rood koper en een handdoekrek met strakke, zwarte lijnen. Of aan een marmeren wasbakje met een rosé kraan of een wasbak van licht grijs beton met zwarte kraan. 

Kies een fontein

De keuze voor het materiaal van de wasbak is reuze. Een fonteinset van beton geeft je badkamer een stoere uitstraling. De wasbak is handgemaakt en is niet zo strak en glad als natuursteen, maar hierdoor krijgt het juist die stoere look. Met z’n industriële uitstraling is het een stoere eyecatcher op het toilet of in de badkamer. Keramiek is het meest gebruikte materiaal voor een fonteinset. Het heeft een klassieke look. Daarnaast is het materiaal sterk maar licht, krasbestendig en eenvoudig te onderhouden. Door het gladde oppervlak is het ongevoelig voor vlekken. De robuuste wasbakken van natuursteen zijn gemaakt door ervaren handwerkers. De structuur van natuursteen is altijd weer anders, daarom is elke set uniek. Een wasbak van marmer is extreem sterk en heeft een luxe look.

Maak af met een mooi handdoekenrek, een kraan met een van de vijf verschillende trendkleuren (rood koper, goud, zwart, mat of glimmend chrome) en bijpassende benodigdheden als sifon en afvoerzeefje. 

En zie daar: het kleinste kamertje in huis heeft ineens allure!

Ook interessant?