///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Douchewand en designradiator in één

Douchewand en designradiator in één

Je moet er maar opkomen: een douchewand en radiator samenvoegen tot één ontwerp. En wat voor ontwerp. Met de DEK-design Wall (een wandmodel) en DEK-design Free Standing (die vrij in de badkamer kan worden geplaatst) laat badkamershowroom De Eerste Kamer een verrassend en knap staaltje van design en functionaliteit zien. Een stalen douchewand en designradiator in één.

Veiligheidsglas en geïntegreerde handdoekhouder
Met veel passie en creativiteit ontwerpt en ontwikkelt De Eerste Kamer al zeven jaar lang unieke badkamers met karakter. Moderne, design en landelijke. Daarbij wordt ook maatwerk toegepast. Zo brengt de badkamershowroom voor elke klantwens en woonstijl een persoonlijk badkamerontwerp tot stand.

Ook de DEK-design Wall en DEK-design Free Standing zijn ontworpen en ontwikkeld in de ontwerpstudio (DEK-design) van De Eerste Kamer. De douchewand is gemaakt van hoogwaardig veiligheidsglas dat jarenlang mooi blijft en antikalk-behandeld is. Het zwarte stalen frame is de designradiator die voor een aangename badkamertemperatuur zorgt. In het frame is bovendien een handdoekhouder geïntegreerd: voor een warme handdoek binnen handbereik na het douchen.

Diverse maten
Beide modellen zijn er in een breedte die varieert van 100 tot 180 cm. Voor het wandmodel geldt een vaste hoogte van 200 cm. Het vrijstaande model is er in verschillende hoogtematen en kan daardoor vanaf de vloer tot aan het plafond worden gemonteerd. De prijzen? Van 3000 tot 4500 euro, afhankelijk van de functionaliteit en maatvoering. Overigens kan de stalen douchewand ook zonder radiatorfunctie worden geleverd.

Een stalen douchewand en designradiator in één dus. Functioneel design in de badkamer. En bekroond design, want de DEK-design Wall kreeg afgelopen april de Red Dot Design Award Winner 2017. De internationale vakjury gaf aan dat het product ‘bijzonder esthetisch’ is.

Kijk voor meer informatie op www.eerstekamerbadkamers.nl

 

Ook interessant?