vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - DESIGN AFZUIGKAPPEN MET ALLURE

DESIGN AFZUIGKAPPEN MET ALLURE

Je hebt afzuigkappen en afzuigkappen. De meeste lijken op wat je van een afzuigkap verwacht. Maar er zijn er ook die onderdeel uitmaken van het interieur en waaraan je nauwelijks kunt zien dat het afzuigkappen zijn.

Neem de collectie van Wave. Afzuigunits in frames die een volledig kookeiland kunnen overspannen. Wandmodellen die los lijken te komen van de muur. En plafondunits die meer doen denken aan verlichtingselementen. Zo mooi!

Techniek en vormgeving van de toekomst

Het zal je duidelijk zijn: Wave is gespecialiseerd in het ontwerpen van designafzuigkappen. Voor het bedrijf is het een sport om nu al aan de eisen van morgen te voldoen, en als het even kan deze vast te overtreffen. De collectie wordt voortdurend naar een hoger niveau getild. Zowel qua techniek als qua vormgeving, want het een kan natuurlijk niet zonder het ander. 

Daarnaast probeert Wave afzuigkappen de allure te geven die past bij de hedendaagse keuken: een keuken die steeds transformeert in een eenheid met de living. Diverse soorten materialen, techniek en vormgeving worden gecombineerd om tot een steeds betere collectie te komen.

Voor boven een kookeiland

De afzuigunits in frames hebben een industriële look. Hiermee speelt Wave in op de donkere kleuren in combinatie met natuurlijke materialen, open constructies en gedurfde vormen die je vaak ziet in interieurs van deze tijd. Zoals gezegd kunnen de units een kookeiland in hun geheel overspannen. Daarom zijn de ledspots over de hele lijn doorgetrokken en beschijnen ze het kook- én leefgedeelte in de keuken. 

De units zijn er in diverse maten en kleuren en sluiten zo aan bij de maten en kleuren van de keuken. Een ingebouwd plasmafilter zuivert de kookluchten optimaal. Hierbij worden de geuren, maar ook de fijnstofdeeltjes geëlimineerd. 

Wát een afzuigkappen!

Kijk voor meer informatie op www.wavedesign.nl

Ook interessant?