///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Thuiswerkplek - Designradiatoren voor wonen en werken

Designradiatoren voor wonen en werken

Warmte zorgt voor behaaglijkheid en is daardoor misschien wel de belangrijkste sfeermaker in huis. Logisch dus als je aandacht besteedt aan je radiatoren, de bron van die comfortabele warmte.

Vergeet die standaard metalen radiatoren met ribbels; er zijn zulke prachtige designradiatoren. Instamat is wat dat betreft dé trendsetter. Niet voor niets hebben de Instamat-producten al veel design-awards in de wacht gesleept. Een van die prijswinnaars is de Flaps van ontwerper Victor Vasilev.

Designradiator met ‘flaps’ voor handdoeken

De Flaps is gemaakt van recyclebaar aluminium met een hoge warmteoverdracht. De voorkant is een 3 millimeter dik paneel dat wordt onderbroken door openingen die zijn bedoeld als handdoekhouders (de ‘flaps’). De strakke heldere lijnen van de designradiator veranderen als je handdoeken in de openingen legt. Dit maakt de radiator tot een dynamisch designobject in je keuken of de badkamer.

Behalve designradiatoren heeft Instamat ook badkamerradiatoren en projectradiatoren, (waaronder plint-, paneel- en ledenradiatoren) in het assortiment. Daarnaast levert het bedrijf producten die het comfort extra verhogen, waaronder elektrische vloer- en spiegelverwarming, design-aansluitsets en accessoires. Maar ben je liefhebber van design, dan is dit adres het paradijs.

Radiator of meubel?

Zo is er ook de SERIE – T. Niet zomaar een radiator, maar een veelzijdig meubel dat past in iedere ruimte in huis. Met een enkel stuk aluminium wilden ontwerpers Matteo Thun en Antonio Rodriguez een letterlijk en figuurlijk warm object realiseren. En dat is gelukt. De radiator is te gebruiken als handdoekenrek, plank of blad in de badkamer, gang, keuken of woonkamer. Door verschillende uitvoeringen gaat het ontwerp perfect op in je interieur en lijkt het wel een meubelstuk.

Ook goed om te weten

Bij Instamat zijn optimale warmteafgifte en superieure kwaliteit de basis van elk ontwerp. De vormgeving is gebaseerd op het feit dat de radiatoren een lange levensduur hebben. Maar alle producten zijn ook esthetisch nauwkeurig bestudeerd, waardoor lasnaden, ophangingen, aansluitingen en ontluchters zo weinig mogelijk storen. Haal je een Instamat-designradiator in huis, dan ben je dus ook verzekerd van functionaliteit en topkwaliteit.

Kijk voor meer informatie op www.instamat.nl

Ook interessant?