1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - De overtreffende trap

De overtreffende trap

Doorgaans is de trap niet de meest opvallende verschijning in huis. Maar als je hem door Bertram Beerbaum laat ontwerpen, wordt het een heel ander verhaal. Dan kan je met recht spreken over: de overtreffende trap!

Glamour
Bertram Beerbaum, algemeen directeur en het gezicht van Kabaz architectenbureau uit Laren, verkreeg landelijke bekendheid door zijn medewerking aan diverse woonprogramma’s. Ook is hij bijna dagelijks te zien bij SBS Shownieuws, waar hij bijzondere huizen voorziet van deskundig commentaar. Een ontwerper met een flink glamourgehalte dus.

Als je een dergelijke ontwerper mee laat denken over je product, weet je vrij zeker dat je iets bijzonders krijgt. En dat is bij Upstairs, een specialist in traprenovatie, dan ook gebeurd. De trappenlijn die Beerbaum voor Upstairs heeft ontworpen, is verrassend anders en vooral ook opvallend chic!

Doorleefde look
Beerbaum koos voor een, althans voor een trap, zeer ongebruikelijk materiaal: leer. Om precies te zijn: grof leer van de Indische waterbuffel. Buffelleer is heel stevig en kan tegen een stootje. Desondanks valt niet te voorkomen dat er gebruikssporen ontstaan. Maar dat is juist de bedoeling, want daardoor krijgt het chique leer een stoere, doorleefde look.

Blauwstaal
Stoer is ook het robuuste blauwstaal dat in deze trappen is toegepast. Niet voor niets is de naam van de lijn ‘Stoer Chique’. Alles bij elkaar zijn de trappen van Beerbaum niet alleen geschikt voor moderne interieurs, maar werken ze ook heel goed in een klassieke omgeving.

Trapvraagstukken
Wil je meer weten over deze bijzondere collectie, komt dan op dinsdag 27 september naar de stand van Upstairs Traprenovatie op de vt wonen&design beurs. Van 14.00 tot 16.00 is Bertram Beerbaum zelf aanwezig om je vragen te beantwoorden. Mocht je met een bepaald trapvraagstuk worstelen, dan is hij van harte bereid zich daar samen met jou over te buiten. Maar natuurlijk kun je daarvoor ook op de andere dagen terecht bij Upstairs.

Ook interessant?