1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Ideeën voor de de mooiste muren

Ideeën voor de de mooiste muren

Wil je echt iets unieks op jouw muren? Bij De Mooiste Muren vind je een collectie exclusief behang en verf om een eigentijds klassiek, retro of modern interieur te creëren.

Eigenaresse Veerle Preyde heeft een grote passie voor klassiek en vintage behang én een goed gevoel voor trends. Steeds weer weet zij de hand te leggen op bijzonder behang met verrassende prints, kleuren en dessins van bekende behangmerken en talentvolle nieuwe ontwerpers. Duurzaamheid, kwaliteit en originaliteit staan hierbij altijd voorop.
De keuze is veelzijdig en de kwaliteit hoog. Neem de decoratieve klassieke patronen, geometrische motieven, fotografische prints, historische en exotische thema’s. Of de gedurfde artistieke ontwerpen die kunstwerken op de muur zijn.

Stootvast behang
Met nabootsingen van hout, beton, metaal en steen en oppervlaktestructuren van fijn linnen, jute en zijdezachte weefsels krijgen muren als het ware een tweede huid. Daarnaast zijn de verwerkte materialen tegenwoordig zo sterk, dat veel behang ook stootvast is en soms zelfs in natte ruimtes te gebruiken. Behang biedt ongekende mogelijkheden!

Kennis maken met het aanbod? Dat kan in de stand van De Mooiste Muren op de vt wonen & designbeurs van 27 september t/m 2 oktober.

Ook interessant?