1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Badkamer - De mooiste badkamers

De mooiste badkamers

Heb je plannen voor het verbouwen van je badkamer? Leuk! Op de vt wonen&design beurs vind je veel verschillende voorbeelden van badkamers, badkamermeubels en sanitair. 

Een badkamer verbouwen doe je niet dagelijks daarom is het belangrijk dat je je goed laat informeren over de mogelijkheden.
Kies je voor een bad of niet? Wil je een inloopdouche? Vind je duurzaamheid belangrijk in de materialen die je gebruikt? Kies je voor een tijdloze kleur of wil je iets wat helemaal van nu is? Kortom, genoeg vragen waar je antwoord op wilt hebben.

Meerdere merken onder één dak

Omdat we weten hoeveel aanbod er is hebben we hier een overzicht gemaakt van een greep uit de badkamer-merken die op de
vt wonen&design beurs aanwezig zijn. De totale lijst met badkamer-merken die aanwezig zijn vind je hier. Zij helpen je graag bij het realiseren van je woonwensen en hebben zéker het antwoord op jouw woonvraag. Kom je langs? Je bent van harte welkom van 1-6 oktober in de Rai Amsterdam.

GROHE: compleet badkamerconcept

Bij Grohe vind je complete badkamerconcepten en een totaaloplossing. Dat maakt het heel simpel: je kunt kiezen uit een totaalpakket aan kranen, douchesystemen en accessoires of uit een zorgvuldig samengesteld aanbod in keramiek. Zo heb je de mogelijkheid om individuele elementen te kiezen die precies passen bij jouw smaak en woonwensen.

badkamer

CORBADI: sjiek bad van Terrazzo

Droom je van zo’n mooi, vrijstaand bad? Ga dan op de vt wonen&design beurs zeker even langs bij Corbadi, die hebben een bad van Terrazzo.
Terrazzo is bezig aan een opmars in de interieurwereld. Je ziet het materiaal vaak terug in aanrechtbladen en oude vloeren. Steeds vaker volgen er andere producten, zoals dit mooie ligbad.

terrazzo

LOOOX BATHROOMS: meubels, spiegels en accessoires voor de badkamer

Bij LoooX Bathrooms maken ze prachtige eikenhouten badkamermeubels, stijlvolle badkamerspiegels, handige accessoires en meer mooie spullen om je badkamer helemaal naar je persoonlijke smaak in te richten. Voor inspiratie en voorbeelden moet je zeker even langslopen bij LoooX op de vt wonen&design beurs.

badkamerproducten

GEBERIT: populairder dan ooit, de douchewc

De nieuwste douchewc van Geberit is een plaatje om te zien en misstaat niet in een een stylish ingerichte badkamer. Maar misschien nog veel belangrijker: het watertoilet kent veel verbeterde functies voor nóg meer comfort.

Het bedrijf Geberit toont op de vt wonen&design beurs de AquaClean Sela douchewc, de nieuwste toevoeging aan de douchewc-serie van dit Zwitserse bedrijf. En die misstaat niet in een design badkamer. 

douchewc

DETREMMERIE: word architect van je eigen badkamer

Een badkamer inrichten draait niet alleen om het functionele karakter, maar juist óók om wat je mooi vindt. Wie houdt van een badkamer met stijl, is bij de Detremmerie aan het goede adres! Het bedrijf maakt namelijk prachtig badkamerdesign van topkwaliteit. En hoewel het bedrijf inmiddels al tachtig jaar bestaat, verrast het nog regelmatig met nieuwe ontwerpen en originele productiemethoden.

badkamer

ARIADNE AT HOME: bad en tegels in landelijke stijl

Voor een keuken of een badkamer in een landelijke, klassieke of Engelse stijl moet je bij The Windsor Bathroom Company zijn. Hier vind je een unieke eigen collectie badkamermeubels, badkamerkranen, baden, toiletten en wastafels. Niet zo gek dus dat Ariadne at Home graag met dit bedrijf samenwerkt in hun inspiratiehuis op de vt wonen&desig beurs. In de Ariadne at Home barn plaatste de Windsor Bathroom Company het prachtige bad in de badkamer en de Castle Stones Bricks-tegels.

badkamer


Laat je op de vt wonen&design beurs informeren bij alle experts op het gebied van badkamers en sanitair. Wil je een persoonlijke adviesgesprek inplannen? Dat kan! Reserveer hier een plekje.
TIP: Neem afmetingen en foto’s van je huis mee dan krijg je nóg gerichter advies.

Ook interessant?