vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Sijmen Interieur: natuurlijk Stijlvol

Sijmen Interieur: natuurlijk Stijlvol

Ooit was de keuken alleen de plek om eten te bereiden. Nu brengen we er steeds meer tijd in door en hebben we daardoor ook andere, specifieke wensen als het om het uitzoeken van een nieuwe keuken gaat. Het is een heel persoonlijk proces geworden. Dag standaardkeuken, welkom maatwerkkeuken.

Vakmanschap
Ben jij ook op zoek naar een keuken die helemaal aansluit op wat jij wil en wie jij bent? Grote kans dat je bij Sijmen Interieur in Dirkshorn aan het juiste adres bent. Met zijn maatkeukens vervult eigenaar Sijmen, een nuchtere Noord-Hollander, de wensen van al zijn opdrachtgevers. En hóe. Nadat hij het vak van meubelmaker van zijn vader had geleerd, startte hij ruim 15 jaar zijn eigen bedrijf. Daar werkt hij sindsdien met veel passie en vakmanschap.

Samen met zijn collega Ingeborg zit Sijmen eerst met zijn opdrachtgevers aan tafel. Tijdens die gesprekken komen alle wensen en keukenmogelijkheden aan bod. Uiteindelijk leidt dit tot het mooiste resultaat. Sijmens filosofie in alles wat hij doet: natuurlijk stijlvol.

Tijdloos en robuust
Centraal bij elk van Sijmens maatkeukens staat het gebruikersgemak, waardoor de opdrachtgever er iedere dag opnieuw optimaal plezier aan beleeft. Daarnaast is elk ontwerp tijdloos en robuust.

Maar Sijmen doet meer. In dezelfde sfeer als zijn keukens maakt hij ook maatmeubels met een eigentijds karakter. Van kasten en kastwanden tot badkamermeubels. Hierbij laat hij zich inspireren door de omgeving en de mensen die met zijn ontwerpen leven.

Kwalitatief hoogwaardig
Voor zowel de maatkeukens als de maatmeubels gebruikt Sijmen natuurlijke, kwalitatief hoogwaardige materialen die duurzaam zijn geproduceerd. Al zijn ontwerpen maakt hij in zijn eigen atelier. Wil je daar een kijkje nemen? Je bent van harte welkom!

Kijk voor meer informatie op www.sijmen-interieur.nl

 

Ook interessant?