1 t/m 10 okt toffe online happenings | 1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Daarom is een witte deurkruk een goed idee

Daarom is een witte deurkruk een goed idee

Na zwart als kleurtrend voor deurkrukken is het nu de beurt aan: wit! Dat is goed nieuws, want wist je dat een witte deurkruk écht iets doet met je interieur?

Intersteel is de fabrikant van design deurkrukken. Na het succes van hun Living Black collectie introduceerde het bedrijf recent nog zo’n mooie, nieuwe collectie: Living White. Prachtige witte design deurkrukken en bijpassende accessoires. Goed idee, vinden we. En wel hierom:

1 Deze deurkrukken passen perfect in een interieur met natuurlijke en rustige tinten als beige en bruin met hier en daar een fel accent. Deze nieuwe collectie sluit helemaal aan bij de laatste trends van interieurstyling en geeft je de kans om elke ruimte in huis tot in detail te perfectioneren. Houden we van!

2 Wit is een tijdloze kleur die prima combineert met iedere andere kleur in het interieur. Zo wordt combineren wel heel makkelijk.

3 Nog zo’n fijne eigenschap van wit: het creëer rust en licht. En alsof dat nog niet genoeg is: het zorgt ook voor die verfrissende finishing touch in je interieur.

Nog even over die mooie collectie

Er zijn vier modellen deurkrukken; de Minos en Hera zijn hoekig van vorm en worden op een vierkant rozet geleverd, waar de Bastian en Bjorn gekenmerkt worden door ronde contouren met bijpassend rond rozet. Mooi: ze bevatten een veer. Die zorgt ervoor dat de kruk na gebruik weer terugveert naar zijn originele horizontale positie. Alle deurkrukken zijn trouwens te combineren met andere producten en accessoires. Denk bijvoorbeeld aan rozetten met sleutelgat of een toilet- of badkamersluiting. 

Kost dat?

Voor de prijs hoef je het niet te laten. De adviesprijs voor een deurkruk uit de Living White serie is 31,80 euro. Nog niet overtuigd? Bekijk dan even de onderstaande post, zo mooi is een witte design deurkruk namelijk:

Over Intersteel 

Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat er een productlijn die net dat beetje extra toevoegt. Modern en strak, landelijk en klassiek of vintage en retro. Bij Intersteel vind je een grote reeks onderscheidende designseries. Dus een prachtige deurkruk, mét alle bijbehorende producten, zoals rozetten, deurbellen, raamsluitingen. In dit artikel schreven we daar meer over. (Linken naar eerder artikel?)

Kijk voor meer informatie op www.intersteel.nl of bezoek de vt wonen&design beurs

Ook interessant?