Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - De vloer van de toekomst

De vloer van de toekomst

Dat is nog eens slim bedacht: een harde vloer die nauwelijks een ‘footprint’ heeft. Vloerbedekking van de toekomst dus, gemaakt van gerecycled hout, bamboe, kalksteen en vinyl. Het bestaat en is te zien op de vt wonen&design beurs op de stand van COREtec®. Op vakbeurs Intirio in Gent werd het materiaal zelfs aangeduid als een openbaring: het kreeg de Material Revelation Award.

Perfect alternatief
Maar er is meer: de achterkant van deze ‘groene’ vloer bestaat uit een kurklaag en dat zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Altijd fijn natuurlijk. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem zijn deze harde vloerdelen eenvoudig te leggen. Wil je de vloer over een andere, oneffen vloer leggen? Geen probleem, het kan er zo overheen. Dat maakt COREtec® tot een prima alternatief voor vinyl of laminaat.

Het is 100% watervast, heeft een hoge krasweerstand en is dus huisdier proof. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn toch? Nee hoor, kom gerust langs op de stand van COREtec® op de vt wonen&design beurs van 27 september t/m 2 oktober en laat je adviseren door de woonprofessional.

 

Ook interessant?