///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Ruimtebesparend sanitair

Ruimtebesparend sanitair

Comfort, wellness en ontspanning worden steeds belangrijker in de badkamer. Het nieuwste van het nieuwste is SaphirKeramik: een revolutie in keramiekdesign van sanitair- en keramiekspecialist Laufen.

Tot nu toe werd keramisch sanitair gemaakt van glasporselein of chamotte, materiaal dat hygiënisch, duurzaam en recyclebaar is. SaphirKeramik is het baanbrekende alternatief: een combinatie van ruw silicaatkeramiek en klei, waaraan het (keiharde) mineraal korund is toegevoegd. Hierdoor krijgt het materiaal niet alleen een porseleinachtige en helderwitte kleur, maar ook zo’n buigsterkte, dat er elegante en slanke vormen mogelijk worden.

Veel voordelen
Al het SaphirKeramik sanitair is ruimtebesparend, licht van gewicht en milieuvriendelijk. Zo hebben de wastafels en -kommen wanden met een dikte van 1 tot 2 mm (terwijl 7 tot 8 mm tot nu toe normaal was), strakke randen en meer eenvoudige constructies. Neem de Living Square-waskommen en de wastafels uit de Kartell bij Laufen-collectie. Pláátjes.

In de fijnste kamer van het huis kun je met SaphirKeramik dus nog meer genieten. Kom langs op de stand van Laufen tijdens de vt wonen&design beurs.

Ook interessant?