///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - CO2-NEUTRALE VLOER: MOOI EN GOED

CO2-NEUTRALE VLOER: MOOI EN GOED

Verbeter de wereld en begin bij jezelf.

Wat kun jij doen tegen de opwarming van de aarde? Meer dan je denkt! Zelfs met de inrichting van je interieur kun je er rekening mee houden! met de vloer bijvoorbeeld.

Steeds extremere droogtes, steeds grotere overstromingen, steeds krachtiger orkanen… Het klimaat verandert. En hoe het komt, komt het: we moeten er met z’n allen dringend iets aan doen willen we de wereld zo goed mogelijk doorgeven aan de generaties na ons.

Mooie en praktische wereldprimeur, de eerste CO2-neutrale vloer

Houdt de klimaatverandering jou ook bezig? Maar ben je ondertussen ook bezig met het veranderen van je interieur? Wil je een nieuwe vloer, denk dan eens aan het nieuwe Marmoleum van Forbo. Een wereldprimeur, want dit Marmoleum is prachtig en praktisch als altijd én nu ook de eerste CO2-neutrale vloer ter wereld. Wat wil zeggen dat het Marmoleum het milieu op geen enkele manier belast.

Hoe kan dat?

Het Forbo Marmoleum is mooi voor binnen en goed voor buiten. Dit komt vooral omdat de basis van de vloer goed, gezond en duurzaam is: hij wordt gemaakt van hernieuwbare natuurlijke grondstoffen. Daarnaast heeft Forbo het gebruik van fossiele brandstoffen voor de productie enorm gereduceerd en de relatie met toeleveranciers aanzienlijk verduurzaamd.

Marmoleum wordt sinds mensenheugenis in Nederland ontworpen en gemaakt. Echt Dutch Design dus. Wil je toch liever een andere vloer? Forbo ‘vergroent’ stapje voor stapje ook haar andere producten, zoals de nieuwste Allura-, Coral-en Novilon-vloeren. Bijvoorbeeld door het recyclen van afval, het werken met nieuwe natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen en het gebruik van groene stroom.

De wereld verbeteren en meteen je huis. Met Forbo doe je het allebei!
Kijk voor meer informatie op www.marmoleum.nl/co2neutraal

Ook interessant?