1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - bulthaup: keukens met de juiste sfeer

bulthaup: keukens met de juiste sfeer

Keukenspecialist bulthaup heeft verschillende keukenconcepten, en laat die zien op de vt wonen & designbeurs. Ontdek de multifunctionele b3, de pure en minimalistische b1 en dé primeur: de b solitaire. Deze laatste bestaat uit flexibele elementen voor een flexibele levensstijl die het belang benadrukt van samenzijn en tijd met je naasten doorbrengen. Drie soorten keukens,  dus de juiste sfeer voor elke gelegenheid.

b3: multifunctioneel met eindeloze mogelijkheden

Hoe breng jij je tijd door in de keuken? Dat is dé vraag bij het kiezen van een b3-keuken. Afhankelijk van jouw wensen en behoeftes zijn er namelijk heel wat mogelijkheden. Op de vt wonen&design beurs staat een bulthaup b3-keukeneiland van aluminium in zandbeige, gecombineerd met hoge kasten van ongeschaafd donker eikenhout en een b3-dressoir in de kleur ‘Kiezel’. Beide concepten zijn verkrijgbaar in kleuren die associaties oproepen met de natuur en krijgen daardoor een bijzonder zachte look.

b1: puur en minimalistisch

Met de b1 creëer je een ingetogen keuken die helemaal aan je verwachtingen voldoet. Elk detail heeft een zorgvuldige vormgeving waarbij de essentie centraal blijft. De b1 straalt op die manier minimalisme en functionele eenvoud uit. Op de beurs vind je een b1-eiland in een strakke, alpinewitte afwerking in combinatie met hoge kasten en een paneelwand met legbord.

b solitaire: flexibel

De bulthaup b solitaire is geen klassiek keukensysteem, maar een woonruimteprogramma. De losstaande elementen zijn uiterst flexibel en herschik je wanneer en hoe je maar wilt, zodat je steeds weer een unieke setting creëert. Bekijk op de beurs het presentatie-element en de vitrines die mooi de overgang tussen keuken en woonruimte doen vervagen. Maar ook het voorbereidingselement (dat onder meer kan dienen als hakblok), de massief eiken bulthaup b solitaire tafel en de bulthaup b solitaire banken.

Bulthaup: de juiste sfeer voor elke gelegenheid.

Kijk voor meer informatie op www.bulthaup.nl

Ook interessant?