vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Buiten in bad: creëer wellness-gevoel

Buiten in bad: creëer wellness-gevoel

Op een koude winterse dag of juist op een van die eindeloze avonden in de zomer: een hottub is altijd een goed idee. Heerlijk genieten in je eigen tuin!

Stel je even voor. Na een lange dag hard werken kom je thuis. En dan wacht daar, achterin je eigen tuin, een hottub op je. Even tot rust komen en je gedachten verzetten: met de buitenbaden van Houttub.nl creëer je dat fijne wellness-gevoel in je achtertuin.

Natuurlijk innovatief

Nog even over de belangrijkste kenmerken van het bad. De aaneengesloten, ronde en vloeiende vormen van de kunststof hottub staan garant voor heel wat uurtjes comfort. Er is een verhoogde zitplaats. Handig voor kinderen of fijn als armleuning.

Hoe het buitenbad werkt? Tijdens het opwarmen ontstaat een onderdruk in de kachel waardoor het water uit zichzelf circuleert. De kachel is op een slimme manier in de kunststof hottub geïntegreerd. Zo verspreidt al het verwarmde water zich door het bad en ontstaat er een gelijkmatige temperatuur. De opwarmtijd is ongeveer 45 tot 90 minuten, afhankelijk van het stookgedrag, het soort hout dat je gebruikt en natuurlijk van de buitentemperatuur.

Kies voor een beter buitenleven

Bij Houttub.nl vind je trouwens meer fijne producten voor buiten, zoals een sauna, een robuuste schommelbank en een terrasheater. Daarmee, en door de combinatie van buitenlucht én warmte, kom je heerlijk tot rust.

Goed om te weten: bij de productie wordt uitsluitend gecertificeerd duurzaam hout gebruikt. Ieder product komt standaard met de benodigde accessoires en wordt thuis bezorgd.

Kom je ook naar de vt wonen&design beurs? Daar staat Houttub.nl namelijk ook. Boek snel je kaarten!

Enne, zie je jezelf al zitten?

Wilt u na een dag werken heerlijk tot rust komen en uw gedachten verzetten? Met een hout gestookte hottub in uw tuin komt u zeker tot rust.

Posted by Houttub.nl on Wednesday, February 20, 2019

Ook interessant?