vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Een binnenwand van aluminium en glas

Een binnenwand van aluminium en glas

Aluminium en glas

Een binnenwand met een vintage look. Een deur met een jaren 30-uitstraling. Heb je wel eens bedacht hoe dat je interieur zou veranderen? Met zo’n wand of deur realiseer je de ruimte van je dromen. Met vrij indeelbare binnenwanden en –deuren van aluminium en glas geef je je huis een visuele upgrade.

Vergeet standaard oplossingen, kies voor een uniek ontwerp. GewoonGers (‘gers’ is Rotterdams voor ‘gaaf’, ‘in’ of ‘geweldig) houdt van uitdagingen en helpt je hierbij. Het bedrijf, gespecialiseerd in maatwerk binnenwanden en -deuren, combineert de charme van stalen deuren van toen met de technologie en service van nu. En komt uiteindelijk tot de meest bijzondere ontwerpen van aluminium en glas.

Ruimte en vrijheid

Met de producten van GewoonGers krijg je letterlijk en figuurlijk de ruimte. De wanden en deuren delen je interieur namelijk zo op, dat er nieuwe ruimten ontstaan – waarbij het geheel dankzij het vele gebruik van glas extra groot oogt. Daarnaast krijg je bij GewoonGers alle vrijheid om te spelen met de verhouding tussen glas en aluminium. Ook de kleur en afwerking kun je zelf bepalen. Om zo uiteindelijk te komen tot de ruimte van je dromen.

Tot op de millimeter

De binnenwanden en –deuren zijn geschikt voor elke ruimte en elk interieur. Bestaande bouw of nieuwbouw, van klassiek tot modern. Bovendien passen ze tot op de millimeter precies. Omdat ze demontabel zijn, vindt het hele productieproces plaats in de GewoonGers-fabriek. Dit heeft meteen als voordeel dat de kwaliteit wordt gewaarborgd en elk product op de afgesproken tijd wordt geleverd. De wanden en deuren worden ter plekke, dus bij jou thuis, in elkaar gezet. Wel zo handig.

Kijk voor meer informatie op www.gewoongers.nl of kom langs op de vt wonen&design beurs in het najaar van 2021.

Ook interessant?