///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Bijzonder behang van Harlequin

Bijzonder behang van Harlequin

Geïnspireerd door vroege ochtendwandelingen door het bos
Op het Garden Terras op de vt wonen&design beurs zijn de wanden verfraaid met prachtig behang van Harlequin.
Dit behang komt uit de collectie Palmetto van Harlequin.
Palmetto is een aantrekkelijke collectie bedrukte stoffen, weefstoffen en behangpapier en werd geïnspireerd door vroege ochtendwandelingen door het bos en avondwandelingen in een heerlijk geurende bloementuin.

Mysterieuze sfeer en luxe
De collectie is ontworpen door Becky Brown van de Harlequin studio: “De felgekleurde lentebloemen van de afgelopen jaren lijken plaats te hebben gemaakt voor een mysterieuzere sfeer. Het overheersende gevoel voor 2015 is droomachtig en betoverend en dit wordt tot uitdrukking gebracht door wild gebladerte, grafische botanische ontwerpen en verfijnde flora en fauna.”
De zes glorieuze prints worden gedrukt op een combinatie van luxueuze zijde en natuurlijke linnen, waarvan er diverse werden versierd met textuurgaren, foiling en metalliekdraad. Ze bevatten een overvloed aan geëtste bloemen zoals proteas, en fijn getekende vlinders, libellen en struisvogelveren.

De collectie is vanaf de herfst van 2015 zowel nationaal als internationaal verkrijgbaar via het netwerk detaillisten van Harlequin.

Ook interessant?