///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Meubels op maat - BETONNEN KEUKENBLADEN OP MAAT

BETONNEN KEUKENBLADEN OP MAAT

Beton heeft de afgelopen jaren terrein veroverd. Door de pure en robuuste uitstraling, die perfect combineert met hout, rvs en ander materialen. En door de eindeloze mogelijkheden in vorm én kleur. Wie wil er geen beton?

Van houten tot strakke designkeukens… keukenbladen van beton zijn de absolute finishing touch. Maar naast keukenbladen is er nog veel meer dat van beton kan worden gemaakt. Tafelbladen, schouwen, wastafels, douchebakken, badkamermeubels en ga zo nog maar even door.

Interieur Betondesign is expert op dit gebied. En weet bijvoorbeeld ook precies hoe je zo lang mogelijk plezier hebt van een betonnen keukenblad. Namelijk door het blad te behandelen met een speciale coating die vlekken tegengaat, maar niet glimt. De mooie betonnen uitstraling blijft dus behouden.

Ook houten fronten voor keukens

Het maken van betonnen producten is bewerkelijk en vraagt vakmanschap. Daarom maakt Interieur Betondesign ze met de hand in de eigen productiehal. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in houten keukenfronten op maat. De oplossing voor als je een nieuwe keuken wilt, maar de kasten nog goed zijn. Scheelt je een hele verbouwing en hoge kosten, met uiteindelijk een prachtig resultaat.

Nieuwe keuken in een handomdraai

Aansluitend daarop heeft Interieur Betondesign zich ook toegelegd op het leveren van fronten voor Ikea-keukens. Fronten met echt houtfineer in verschillende kleuren en uitvoeringen. En ook ‘kunststof’ fronten met een unieke uitstraling uit Italiaans plaatmateriaal.

Het achterliggende idee is dat Ikea vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding de meeste keukens in Nederland verkoopt, maar dat je als klant uit méér fronten wilt kiezen dan alleen die van Ikea. De fronten worden exact op maat gemaakt met alle benodigde boringen op de juiste plaat. Zo kun je ze eenvoudig zelf monteren op je Ikea-kastjes. En de finishing touch? Dat zou dan weer een aanrechtblad van beton kunnen zijn.

Kijk voor meer informatie op www.interieurbetondesign.nl

Ook interessant?