1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Betonlook vloer met veel voordelen

Betonlook vloer met veel voordelen

Wat zijn ze populair, de vloeren met de looks van woonbeton. En terecht. Deze vloeren met betonlook zijn mooi, en onder andere ook makkelijk schoon te maken. En stel nou dat je ze ook als milieuvriendelijk kunt bestempelen. Dat zou nóg een pluspunt zijn!

Betonlook en milieuvriendelijk

Finestone Designfloors is gespecialiseerd in (het leggen van) kunststof vloeren, maar wil ondertussen ook een steentje bijdragen aan een beter milieu. Dat blijkt bijvoorbeeld deze herfst. Nu veel mensen zowel privé als voor zakelijke doeleinden een vloer willen met de looks van woonbeton, maakt het bedrijf bekend de eigen kunststof gietvloeren te hebben doorontwikkeld in iets unieks: Cemento Betondesign. Iets voor jou?

85% puur natuur

Cemento Betondesign zijn vloeren met een stoere betonuitstraling, maar met de voordelen van een kunststof vloer. Voor ruim 85% bestaan ze uit natuurlijke materialen. Alleen de aflak is van kunststof. Nodig om de vloeren vloeistofdicht te maken en gemakkelijk te reinigen. 

Voor elke ruimte in huis

Qua kleur kun je kiezen uit een modern palet, waaronder twaalf tinten betonlook. Zo past de vloer zeker in jouw interieur. Qua aflak heb je drie keuzes: zijdeglans, waslaag en aflak-PU (die minder krasgevoelig is). Ander goed nieuws: de vloeren zijn geschikt voor alle ruimtes in huis, duurzaam, flexibel en slijtvast, en kunnen op veel bestaande ondergronden worden aangebracht. Rechtstreeks zelfs over tegels en – eventueel na een goede voorbereiding – een nieuwe cementdekvloer. 

Met Cemento Betondesign heb je meer dan alleen de looks.

Kijk voor meer informatie op www.finestone-designfloors.com

Ook interessant?