vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Beton: modern, duurzaam en makkelijk schoon

Beton: modern, duurzaam en makkelijk schoon

Op de vloer, tegen de muur of in de badkamer. Je wilt iets ánders. Iets waarvan je lang plezier hebt en dat je makkelijk kunt onderhouden. Al eens aan een betonlook gedacht?

De uitstraling van beton is modern en tegelijkertijd tijdloos. Een betonlook past daardoor in vrijwel ieder interieur en is door de vele mogelijkheden aan kleuren en structuren op elke woonwens af te stemmen. Of je nou kiest voor een industriële inrichting, voor een meer klassieke look of iets daartussenin.

Beton ciré, woonbeton of een betonlook gietvloer

Bruizt is specialist in betonlook en biedt je verschillende keuzes: beton ciré, woonbeton of een betonlook gietvloer. Beton ciré is decoratief beton dat kan worden toegepast op vloeren en muren. Ook in de badkamer, toilet of bijvoorbeeld als achterwand in de keuken, want het materiaal is waterafstotend. Daarnaast is het ook krasbestendig, slijtvast en makkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Woonbeton is een robuuste cementstuc waarmee op elke ondergrond en in elke ruimte een industriële vloer wordt gemaakt. Met of zonder vloerverwarming. Ook dit materiaal is krasbestendig, slijtvast, onderhoudsvriendelijk en eenvoudig schoon te houden.

Een betonlook gietvloer is rustiger qua uitstraling dan beton ciré of woonbeton, terwijl hij wel een karakteristiek en industrieel karakter aan je huis geeft. Het belangrijkste pluspunt? Het materiaal is zo sterk, dat krassen en slijtageplekken geen kans maken. En dan hebben we het nog niet gehad over het makkelijke onderhoud en schoonmaken.

Nieuw en opvallend

Met een betonlook maak je je huis anders. Wil je je interieur nóg anders? Bruizt heeft ook metal look betonstuc voor op wanden. En dat in messing, goud, brons, koper, aluminium, ijzer en roest. Heel bijzonder!

Bruizt is trouwens niet zomaar een leverancier van betonlook vloeren, wanden en badkamers. Het bedrijf helpt je bij het maken van de juiste keuzes. Meer weten?

Kijk voor meer informatie op www.bruizt.nl of kom langs op de vt wonen&design beurs van 2 t/m 7 oktober.

 

Ook interessant?