Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Betaalbare stalen binnendeuren

Betaalbare stalen binnendeuren

Stoere industriële stalen binnendeuren zijn trend. Logisch, de deuren zijn een absolute eyecatcher. Ze geven elk interieur een stijlvolle en exclusieve uitstraling. Maar exclusief betekent helaas vaak ook dat er een flink prijskaartje aan hangt. Tenminste, tot nu toe. Skygate levert namelijk betaalbare stalen binnendeuren van een goede kwaliteit.

Een enkele binnendeur is al leverbaar vanaf 999 euro. Een maatje groter kost 1249 euro, de grootste maat 1499 euro. Dit is exclusief transport en montage, maar inclusief 7 mm dik veiligheidsglas en BTW.
Hoe deze prijzen te verklaren zijn? Skygate heeft het (productie)proces aangepast. Het uitgangspunt is: één vast ontwerp, drie standaard hoogtes en één breedtemaat met een viervaks-glasverdeling. Daarnaast wordt een vaste maat voor de sparing (het gat in de muur) gehanteerd, waardoor de deur(en) altijd passen.

De deuren zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: als taatsdeuren (deuren die dankzij speciale scharnieren naar beiden kanten geopend kunnen worden), als vaste panelen en als schuifdeurpanelen.

Naast de enkele deuren zijn er ook dubbele deuren. Deze zijn verkrijgbaar voor 1998, 2498 en 2998 euro. Onder het mom van “You can have any color, as long as it’s black…” zijn alle Skygate-deuren alleen in zwart verkrijgbaar. Stoer en helemaal van nu.

Wilde je al heel lang een stalen binnendeur/stalen binnendeuren om je huis een heel nieuwe look te geven, maar lag dit financieel niet binnen je bereik? Laat je droom nu uitkomen.

Kijk voor meer informatie op www.skygate.nl

 

Ook interessant?