Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - BETAALBARE STALEN BINNENDEUREN

BETAALBARE STALEN BINNENDEUREN

Echt stalen deuren. Spreken ze jou ook zo aan? Dat strakke, industriële karakter. Die boost van luxe, licht en ruimte die je interieur erdoor krijgt… Ze zijn niet voor niets zo populair!

Jammer is alleen dat deze exclusieve eyechatchers niet voor iedereen zijn weggelegd: er hangt een redelijke fors prijskaartje aan. Denk je misschien. Dan ken je de stalen binnendeuren van Skygate nog niet, want die zijn bereikbaar voor een breed publiek! Door een uniek concept bespaar je op dit adres al snel de helft op de prijs, zonder in te leveren op kwaliteit.

Het geheim: vaste maten

Het Nederlandse bedrijf handelt volgens het principe ‘vaste maten, lage prijzen’. In het assortiment vind je slechts drie soorten deuren en panelen: een draai- of taatsdeur, een vast paneel en een schuifdeur. Elk model is verkrijgbaar in drie hoogtes en heeft een breedte die eenvoudig past in de meeste deuropeningen. Het paneel is er ook in een halve breedte.

Skygate’s achterliggende gedachte hierbij is dat het vrijwel altijd voordeliger is om je huis dan om je deur op maat te maken. Dit omdat de (deur)opening ook bij leveranciers die maatwerk leveren vaak moet worden aangepast en voorbereid.

Beperkt assortiment

De draai- of taatsdeur scharniert om een pin aan de boven- en onderkant, wat een kozijn overbodig maakt. De deur draait naar twee kanten open, en de weerstand kun je eenvoudig zelf instellen.
Het vaste paneel is een taatsdeur zonder scharnieren en handgrepen die je op verschillende manieren met de taatsdeuren kunt combineren.
De schuifdeur hang je op aan een railsysteem.

Kwaliteit en prijzen

De deuren en panelen worden handgemaakt van eerste kwaliteit staal voorzien van een keiharde, matzwarte poedercoating. Het glas is 7 millimeter dik veiligheidsglas, de scharnieren zijn hoogwaardig. En de prijzen? Inclusief BTW en exclusief transport en montage heb je al een taatsdeur vanaf € 1199,- en een paneel vanaf € 949,-!

Kijk voor meer informatie op www.skygate.nl

Ook interessant?