vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Bedtextiel voor het ultieme relaxen

Bedtextiel voor het ultieme relaxen

Soms ben je er echt aan toe: een dagje he-le-maal niets. Lekker in je eentje of met z’n tweetjes thuis, telefoon en computer uit, heerlijk uitslapen en verder alleen maar doen waar je zin in hebt. Heb jij een relaxdag in het verschiet? Kijk dan eens bij Essenza. Daar vind je het mooiste bedtextiel en homewear waarmee je zo’n dag nóg aangenamer maakt.

Zacht en soepel
De homewear van Essenza is tijdens zo’n relaxdag eigenlijk alles wat je nodig hebt. Want voor wat en voor wie zou je je in een keurige jurk of pantalon hijsen? De kleding is gemaakt van zachte, comfortabele materialen die soepel om je lichaam vallen. Is het item gemaakt van katoen en elastaan, dan heeft het dat heerlijke zachte pyjamagevoel. Is het basismateriaal viscose, dan vormt het zich prachtig rond je lichaam en heeft het een mooie glans.

De cirkel is rond
Het beeldmerk van deze collectie is de cirkel, die dan ook in veel items terugkomt. De cirkel symboliseert het begin én het eind van een mooie dag: de cirkel is weer rond als je de dag eindigt in bed, dezelfde plek als waar je ’s ochtends bent begonnen.

Zalig wegzakken
Over dat bed gesproken… Hoe fijn is het als dat straks ook stralend naar je staat te lonken? Dan kan jij je er in je ultracomfortabele outfit telkens weer met een zalig gevoel in weg laten zakken. Met het bedtextiel van Essenza is dat zo geregeld. Want in de herfst/wintercollectie zitten weer pareltjes!

Bohemian
De eclectische collectie ‘Fusion of Cultures’ lijkt voor jouw ontspanningsdag te zijn gemaakt. Geïnspireerd op de vrije jaren zeventig hebben de overtrekken een zorgeloze bohemian uitstraling. En dankzij luxe materialen als zacht velours voel je je in no time in de zevende hemel.

Stralend
Maar eigenlijk maakt het niet uit welke collectie je je keuze maakt. Of het nu het dromerige ‘Contemporary Nature’, het klassieke ‘Heritage Label’, het poëtische ‘Romance Label’ of het stoere ‘Casual Label’ is, jouw bed staat er weer stralend bij. En na één dagje relaxen, straal jij vast ook weer als nooit tevoren!

Ook interessant?