1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - BADKAMERMEUBELS VAN HOGE KWALITEIT

BADKAMERMEUBELS VAN HOGE KWALITEIT

Een badkamer kies je niet zomaar. Daar gaat heel wat wikken en wegen aan vooraf. Kwaliteit speelt sowieso een grote rol; een badkamer is tenslotte een investering voor jaren. Het Belgische bedrijf Detremmerie produceert al dik 75 jaar badkamermeubels van hoge kwaliteit en weet de markt steeds te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, materialen en productiemethodes.

Kasten, wastafelbladen en douchetubs
Bewijs hiervan zijn bijvoorbeeld de No Limit kasten met afgeschuinde fronten en een verborgen inox greepprofiel, wat voor een maximum aan gebruiksgenot zorgt. De collectie wordt jaarlijks uitgebreid met de nieuwste trends en heeft oneindig veel mogelijkheden.
Nog een bewijs: de kastencollectie wordt aangevuld met wastafelbladen en douchetubs van mineral stone in acht verschillende kleuren. Deze combinatie is een absolute aanrader omdat het de badkamer een luxe uitstraling geeft.

Mineral stone
Mineral stone is gemaakt van slipvrij quartz en heeft een stone-look en een stone-structuur. Groot voordeel, zeker ten opzichte van bijvoorbeeld marmer en graniet: het materiaal is perfect bestand tegen alle producten die in de badkamer worden gebruikt. De wastafelbladen en waskommen zijn niet verlijmd, maar naadloos gegoten. De douchetubs zijn verkrijgbaar in oneindig veel afmetingen. De uitloop zit in een geïntegreerde goot: links, rechts of in het midden.

Bathroomconfigurator
Wil je weten hoe jouw badkamer er met de No Limit kasten en de mineral stone wastafelbladen en douchetubs gaat worden nog voordat je ook maar iets hebt gekocht? Dat kan met de zogenaamde ‘bathroomconfigurator’ bij de dealers van Detremmerie. Een kwestie van afmetingen en de gewenste kleur invoeren et voilà. Zo kun je bijvoorbeeld zien wat een van de vele handgrepen voor effect geeft en wat verlichting doet. Handig!

Kijk voor meer informatie op www.detremmerie.be

Ook interessant?