///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - BADKAMER IN WELKE STIJL DAN OOK

BADKAMER IN WELKE STIJL DAN OOK

Voor welke badkamer ga jij?

Voor de inrichting van een nieuwe badkamer is een goede mix van vormen, materialen, kleuren, licht én persoonlijke smaak belangrijk. Ga jij voor Art Deco, minimalistisch, uitbundig, kleurrijk of romantisch? Of wil je nog iets anders?

Bij lifestylemerk Villeroy & Boch vind je badkamers voor elke stijl. De verschillende collecties zijn tijdloos en worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit en functioneel design. Laten we bijvoorbeeld beginnen met de wel heel exclusieve badkamercollectie Finion. Een nieuwe en complete lijn waarmee je een gevoel van wellness in je badkamer creëert. 

Veel combinatiemogelijkheden

Binnen de collectie heb je veel combinatiemogelijkheden, omdat elk onderdeel er is in verschillende uitvoeringen en kleurvarianten. Zo heb je een opzetwastafel, maar ook een muurwastafel en een wastafelmeubel. Een onderkast, maar ook hoge kasten en wandkasten – allemaal vrij in te richten met planken en glasplaten (en optioneel zelfs een smartphone-oplaadpunt). Zo kun je een echt unieke badkamer samenstellen.

Een eyecatcher is het vrijstaande Finion-bad. Met zijn zeer dunne en strakke randen is het slechts 170 x 75 cm groot, terwijl de oppervlakte aan de binnenkant vergelijkbaar is met die van een traditioneel bad van 180 x 80 cm. Ideaal als je een beperkte ruimte hebt! Het bad is onder andere verkrijgbaar met indirecte verlichting aan de onderkant – wat zorgt voor een ‘zwevend’ effect. Het binnenoppervlak is wit, maar het paneel aan de buitenkant kun je laten uitvoeren in een van de 200 glanzende of matte kleuren.

Drempelloze inloopdouchevloer

Over Finion raken we niet uitgepraat. Toch willen we ook nog iets kwijt over twee andere Villeroy & Boch-collecties. Over de inloopdouchevloer Squaro Infinity, die drempelloos overgaat in de badkamervloer en gemakkelijk schoon te maken, stootvast en schok- en krasbestendig is en de hoogste antislip-klasse heeft. En over de prachtige opzetwastafel Artis, waarbij je de keuze hebt uit vijftien ‘feel-good’ kleuren. 

Alle collecties van Villeroy & Boch ontdekken? Kijk op de website of bezoek de Villeroy & Boch-stand op de vt wonen&design beurs!

Kijk voor meer informatie op www.villeroy-boch.com

Ook interessant?