vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Tuin & Terras - Hét alternatief voor een houten terrasplank

Hét alternatief voor een houten terrasplank

Niets zo mooi als de uitstraling van een natuurlijke houtnerf, maar terrasplanken van hout of bamboe vereisen veel onderhoud. Deze unieke terrasplank ziet er precies uit als hout, is duurzaam, supermakkelijk in onderhoud en een plaatje om te zien. 

Ken je Millboard al? Het is een goed alternatief voor hardhout en dé oplossing voor een duurzaam terras of gevelbekleding. Het is namelijk een natuurgetrouwe kunststof terrasplank. Niet zomaar eentje, want Millboard staat voor luxe, kwaliteit en duurzaamheid. Net zo mooi dus, maar dan zonder de gebreken.

Veel voordelen

Zo is de toplaag van rubber gemaakt waardoor de vloer antislip is, zelfs bij natte weersomstandigheden. De toplaag bevat daarnaast uv-protectie, dat maakt h’m kleurvast. De vloer werkt niet bij bepaalde weersomstandigheden of temperatuur. De planken kunnen daardoor ook zonder naden of kieren worden verwerkt als terras, vlonder of gevelbekleding. En om nog een paar andere voordelen te noemen: het materiaal splintert niet, is algen afstotend, rotvrij en eco-vriendelijk. Niet zo gek dus dat je de garantie krijgt om maar liefst 25 jaar te genieten van je vloer. 

Nieuw: handige kantplank

Sinds kort is er een nieuwe afwerking beschikbaar, de zogenaamde kantplank die geschikt is voor opstappen en trappen. De afgeronde zijkant is volledig geïntegreerd in een plank: handig om de verlichting in weg te werken aan de onderzijde.

Net zo enthousiast geworden als wij? Je vindt deze terrasplanken bij AlterWood. De planken zijn verkrijgbaar in twee series met in totaal negen kleuren. Zo is er voor iedere buitenruimte wel een goede match. Ook voor conventioneel composiet heeft het bedrijf trouwens het perfecte alternatief.

Jij komt toch ook naar de vt wonen&design beurs? Bestel snel je kaarten! Zien we je daar?

Ook interessant?