vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Niet alleen doorzichtig, ook bedrukt glas

Niet alleen doorzichtig, ook bedrukt glas

Van glas kun je de mooiste dingen op maat laat maken, van een keuken- of een douchewand tot een deur. En hoe leuk zou dat zijn als die bedrukt is met een recept, foto of andere persoonlijke afbeelding? Daarmee maak je je huis nóg persoonlijker. Maar ook door glas te bewerken, door bijvoorbeeld te slijpen, te graveren, te printen of te zandstralen wordt een spiegel of douchewand een echte eyecatcher in huis.

Unieke printtechniek
A&A glashandel kan dat. Zij investeerden in een unieke printtechniek waarmee rechtstreeks op glas geprint kan worden. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos en door het gebruik van UV bestendige inkt is de kleurechtheid van de afbeelding langdurig gegarandeerd.

Eigen collectie
Sinds de oprichting in 1953 is het bedrijf uitgegroeid tot een van de meest gespecialiseerde glasbedrijven van Nederland. Nieuwsgierig naar zo’n bedrukte wand of deur, maar ook keukenwanden met led-verlichting, douchecabines en douchewanden, windschermen, balustrades en monumentaal glas? De glasexperts van A&A heten je van harte welkom in hun stand tijdens de vt wonen&design beurs van 27 september tot en met 2 oktober in de RAI Amsterdam.

Ook interessant?