vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Hal & Trap - Prachtige puien van glas en aluminium

Prachtige puien van glas en aluminium

Ga je aan een metamorfose beginnen voor je interieur? Denk dan vooral ook aan de deuren. Deze prachtige deuren van glas en aluminium maken je nieuwe inrichting helemaal af. 

Ben je aan het renoveren, verbouwen of loop je met plannen rond om je huis een makeover te geven? Beloof ons dan dat je een keer een kijkje neemt bij GewoonGers, op hun website of in hun showroom in Vlaardingen. Het bedrijf combineert namelijk de charme van stalen deuren van toen met de technologie en service van nu. De deuren zijn strak vormgegeven en gemaakt van glas en hoogwaardig afgewerkt aluminium.

De keuze uit verschillende designs en glassoorten maakt dat de deuren heel goed toe te passen zijn in uiteenlopende woonstijlen. Je kunt ze voor verschillende doeleinden gebruiken. Wil je meer lichtinval creëren? Dan is een deur met helder glas de ideale oplossing. Wil je juist een eyecatcher met wat meer privacy? Kies dan bijvoorbeeld voor eentje met gesatineerd glas.

Op maat

Het bedrijf maakt haar deuren op maat voor het bestaande kozijn. Ook taatsdeuren en schuifdeuren behoren tot de mogelijkheid. Hun specialisten voorzien je van begeleiding en advies en werken tot op de millimeter precies. Alles voor één vaste prijs en levering door geheel Nederland.

‘Hallo, wie is Gers?’

O trouwens, nog even om misverstanden te verkomen: Gers is níet de naam van hun oprichter. Wél is het een veelgebruikt woord binnen het bedrijf. Gers is namelijk Rotterdams voor gaaf, in, of geweldig. ‘Want met veertien jaar ervaring, durven we onze producten best zo te omschrijven.’

Een Rotterdamse naam dus voor een product met Rotterdamse roots. Dat is GewoonGers. In 2015 koopt Ton, eigenaar van ESD Systeemwanden, een huis in Rotterdam Katendrecht. Voor dit industriële pand zoekt hij een glazen pui met een vintage look. De partijen die hij benadert, blijken niet in staat om zo’n pui naar de gewenste verdieping te vervoeren. Dat brengt Ton op het idee om zelf demontabele puien te ontwikkelen. Het resultaat? De prachtige puien van GewoonGers. Geschikt voor elke ruimte: van smal grachtenpand tot loft op de zevende verdieping.

Gezien in vtwonen

Sinds kort is GewoonGers trouwens te zien in verschillende programma’s van vtwonen. Heb je nog niet gekeken? Heel gauw doen dan. Of kom de deuren bewonderen tijdens de vt wonen&design beurs en laat je meteen adviseren. Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?