///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Je badkamer luxe inrichten? Zo doe je dat

Je badkamer luxe inrichten? Zo doe je dat

Badkamermeubels, inbouwnissen en opbergboxen

Je droombadkamer creëren? Begin je keuze met de badkamermeubels. Wat dacht je van massief eikenhout met een luxe en stoer karakter? Dat is de Wood Collectie van Looox. Het uitgangspunt is het vrijhangende wastafelblad met roestvrijstalen of zwarte handdoekhouders. Dit kun je aanvullen met een of meerdere onderkasten. Alle meubels zijn er in verschillende maten. En natuurlijk zijn ze geolied en gelakt, zodat ze goed bestand zijn tegen vocht.

Maar met alleen badkamermeubels heb je nog geen droombadkamer. Daarom prdoduceert LoooX ook verschillende soorten inbouwnissen. Hip, trendy én handig in verband met extra opbergruimte, bijvoorbeeld in de douche. De nissen zijn er in geborsteld roestvrij staal, matzwart, antraciet of wit. En open of met een deurtje. Eén variant is zelfs verkrijgbaar in een gesloten, betegelbare versie!

En dan is er ook nog de LoooX Wooden BoX Round. Een ronde opbergbox voor in de badkamer. Officieel geen inbouwnis, maar wel een superhandig item en net even anders dan een standaard design. Want hij is rond en heeft een buitenrand in geborsteld roestvrij staal, mat zwart, antraciet of matwit.

Stoere nieuwkomer

En dan de finishing touch: de spiegels. Ook die heeft Looox in het assortiment. Innovatief en stijlvol, en veel exemplaren voorzien van ledverlichting en spiegelverwarming. Nieuw is de Mirror Black Line: een trendy speigel in twee varianten (met of zonder geïntegreerde ledverlichting) en vijf maten, die als belangrijkste kenmerk heeft: de zwarte rand. Hiermee krijgt je badkamer in één klap een bijzondere uitstraling.

Kijk voor meer informatie op www.looox.nl of kom de badkamers bekijken op de vt wonen&design beurs

Ook interessant?