Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Vloeren - Vinyl vloeren; mooi, stevig en makkelijk

Vinyl vloeren; mooi, stevig en makkelijk

Vinyl, het beste van twee werelden

De inrichting van je huis begint en staat met de vloer. Weet dus goed waar je aan begint voordat je tot het kopen daarvan overgaat. Hoewel er ook vloeren zijn die tegemoet komen aan vrijwel al je eisen en wensen. Een vloer die mooi, stevig en makkelijk is. Is dat niet wat eigenlijk iedereen wil? Floorify komt aan die eisen en wensen tegemoet met een collectie rigide vinyl vloeren. Vloeren die het beste van twee werelden combineren: de warme uitstraling van hout, de strakke look van beton of het nostalgische van terrazzo met… absoluut gebruiksgemak.

Mooi…

Er zijn achttien hout-, drie beton- en twee terrazzovarianten. De houtvarianten zijn XL-planken die voor een maximale beleving van het oppervlak van de woonruimte langer en breder zijn dan alle standaarden. Qua kleur en structuur is de natuur zo goed mogelijk benaderd. Daardoor zijn de planken alleen van echt hout te onderscheide door hun gebruiksgemak.

De beton- en terrazzovarianten zijn klikpvc-tegels van 60 x 90 cm. Door hun formaat zie je nauwelijks naden en lijken ze – eenmaal gelegd – één geheel. De betontegels hebben de industriële uitstraling van beton- en gietvloeren, maar ook het handgemaakte charisma van kalkvloeren. De terrazzotegels zijn voorzien van verrassende prints: kleurrijk met een knipoog naar de jaren 70 of een zacht kleurenpalet met veel poederroze.

Stevig…

Alle Floorify rigide vloeren zijn schok- en vlekbestendig. Met dank aan een extra dikke beschermlaag, een toplaag met antivlektechnologie en een stabiele en stevige kern.

En makkelijk

Met een handig kliksysteem zijn de rigide vinylvloeren makkelijk te plaatsen. Op vrijwel elke ondergrond en zonder voorbereidingen. Kwestie van een speciale ondervloer uitrollen, de vinylvloer klikken, klaar. Ook in de badkamer, want de vloeren zijn waterbestendig.

Het inrichten van je huis kan beginnen!

Kijk voor meer informatie op www.floorify.com of bezoek de vt wonen&design beurs

Ook interessant?