vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Primeurs meubelatelier jacco bakker

Primeurs meubelatelier jacco bakker

Al sinds 1996 maakt Meubelatelier Jacco Bakker meubels, interieurs en keukens op maat, geheel naar jouw eigen smaak en idee. Met moderne machines, en met gevoel voor traditie en kwaliteit, vertalen de meubelmakers jouw woonwensen naar een hoogwaardig meubel, compleet interieur of een prachtige keuken op maat.

In zijn woonhuis van ruim 60 m2 op de vt wonen&design beurs zijn dit jaar drie gloednieuwe ontwerpen te vinden. Naast de spectaculaire “Industrial Kitchen” en  de verrassende “Brass Boxes” wandelementen, wordt ook een hele bijzondere eettafel gepresenteerd; de “Twintable”

Bij de “Twintable” vallen gelijk de twee lederen “love-seats” op. Door de sparing tussen de twee bankjes schuif je namelijk ook in het midden heel makkelijk in- en uit. Veel eters? Gezellig met z’n drieën op een bankje past ook!

Omdat de zitting en rug helemaal van leder zijn vervaardigd, kan de tafel ook vrij in de ruimte worden neergezet.  Stoelen met armleuningen? Die passen gewoon aan de andere zijde onder het stoere Eiken tafelblad. Het onderstel is van staal gemaakt en kan in verschillende kleuren worden gecoat. Verder is de tafel leverbaar in vrijwel elk denkbare maat en houtsoort. Want ja, bij Meubelatelier Jacco Bakker staan ze natuurlijk voor maatwerk!

Meubelatelier Jacco Bakker vind je op de vt wonen&design beurs van 3 t/m 8 oktober in hal 10, stand 006.

Ook interessant?