///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - geef je trap een metamorfose

geef je trap een metamorfose

Wat gebeurt er met je trap als hij wordt bekleed met leer? Grof leer van de Indische waterbuffel welteverstaan, dat stevig is en tegen een stootje kan en past in zowel moderne als klassieke interieurs. Het antwoord weet Upstairs Traprenovatie: door de prachtige doorleefde uitstraling die ontstaat door dagelijks gebruik wordt je trap een echte eyecatcher!

Specialisten

Upstairs Traprenovatie is al 20 jaar specialist én marktleider in het renoveren van bestaande trappen. De zelf geproduceerde materialen voldoen aan de hoogste kwaliteits-en veiligheidseisen. Een garantie dat iedere Upstairs trap levenslang meegaat. Daarnaast verrast het bedrijf voortdurend met vernieuwende concepten en decors.

Interesse? Dan komt een gespecialiseerde Upstairs adviseur met tal van stalen en decors naar je toe. Alleen zo zie je pas goed de mogelijkheden voor je trap, bepaal je wat uiteindelijk de beste en mooiste keuze is. De traprenovatie wordt uitsluitend uitgevoerd door specialistische vakmensen met een vakkundige opleiding. Zij hebben alle kennis van de materialen en een goed oog voor detail.

Blue Ice: stoer en industrieel limited edition-decor

De decors van Upstaris zijn op z’n zachtst gezegd ‘bijzonder’ te noemen. Het Indischbuffel-leer, uit de Stoer Chique-collectie, is maar één voorbeeld. Bekijk daarom ook zeker de klassiekers uit de Upstairs Wereldcollectie: verschillende houtstructuren (van licht tot donker), beton- en leerlook én marmerstructuur.

Omdat het bedrijf dit jaar haar 20-jarige bestaan viert, heeft het de Wereldcollectie uitgebreid met een stoer en industrieel limited edition-decor: Blue Ice. Blue Ice heeft de look van gewalst staal en daarmee een sterk eigen karakter. Een unieke nieuwkomer. Benieuwd naar de complete collectie van Upstairs Traprenovatie? Kom zien, voelen en ja, ook ruiken!

Kijk voor meer informatie op www.upstairs.nl

Ook interessant?