vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - CREËER JE EIGEN THUISSPA

CREËER JE EIGEN THUISSPA

Een nieuwe badkamer uitzoeken is altijd genieten. Welke sfeer kies je, welke meubels en kranen passen daarin? Ga je voor een douche, een bad of allebei en hoe combineer je wand- en vloertegels? Het begint natuurlijk met rondkijken en ideeën opdoen. Laat je hierbij inspireren door de complete badkamercollectie van vtwonen baden by Alterna en creëer hiermee je eigen thuisspa.

Mix & Match

Stel je eigen sfeer samen met verschillende kleuren en materialen. Alle onderdelen van de vtwonen baden by Alterna-collectie zijn fraai op elkaar afgestemd. Juist daardoor heb je alle ruimte om jouw thuisspa helemaal vorm te geven zoals jij wilt. Of je nu op zoek bent naar een warme uitstraling of een frisse look. Een kleine greep uit het assortiment…

De vrijstaande Tub, omdat een heerlijk warm bad altijd genieten is. Dankzij het strakke design en de dunne wanden is dit ontwerp elegant en stoer tegelijk. Het bad is inclusief de afvoerplug uitgevoerd in comforstone, een mengsel van natuursteen en hars dat warm, duurzaam en onderhoudsvriendelijk is.

De douchevloer Slab in combinatie met de douchewand Screen, omdat ook een luxe inloopdouche niet in je thuisspa mag ontbreken. Slab – eveneens van comforstone – is rechthoekig, voorzien van een geïntegreerde afvoer en strak: geen randen, geen reliëfs. Zeker als hij wordt ingebouwd en vlak met de vloer verwerkt wordt. Bij Screen kun je kiezen uit drie soorten glas. Helder en transparant. Donkergrijs, stoer en mysterieus. En beperkt transparant, waarmee je meteen een grote spiegel in je badkamer hebt.

Twee meubellijnen

Het laatste voorbeeld: Solid en Shell. Twee meubel-designlijnen in verschillende kleuren, materialen en afmetingen, elk met wastafels en wastafelonderkasten. Combineer met de hoge kasten, spiegels, spiegelkasten, planchets en verlichting uit de serie Groove voor een unieke combinatie. Natuurlijk passend bij jouw smaak en de grootte van je badkamer.

Je eigen thuisspa. Lukt zeker met vtwonen baden by Alterna.

Kijk voor meer informatie op www.vtwonenbaden.nl

Ook interessant?