vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Slaapkamer in scandinavische stijl

Slaapkamer in scandinavische stijl

Swiss Sense staat bekend als dé boxspringspecialist. Recent introduceerde het bedrijf nieuwe boxspringmodellen. Maar ben je alleen op zoek naar een matras, dan is er goed nieuws: je kunt nu ook bij Swiss Sense terecht voor een uitgebreide matrassencollectie.

Boxsprings met optimaal ligcomfort

Maar eerst over de nieuwe boxsprings. Zoals de Home Storage. Ideaal voor als je een kleine ruimte hebt. Het tijdloze, strakke model combineert namelijk het optimale ligcomfort van een boxspring met – onder het liggedeelte – unieke opbergruimte.

De Home-boxspringcollectie is uitgebreid met de Home 160. Deze nieuwkomer sluit niet alleen aan bij je persoonlijke slaapwensen, maar ook op een Scandinavisch ingerichte slaapkamer.

De Royal-boxsprings zijn speciaal ontwikkeld om het juiste comfort en de ultieme ondersteuning te bieden. Aan de collectie zijn nu twee modellen toegevoegd: Madison en Cayman. De prachtig vormgegeven designs toveren je slaapkamer om in een wereld van ongekende luxe en ontspanning.

Ruime keuze in matrassen

En dan de uitgebreide matrassencollectie van Swiss Sense. De voornaamste lijnen zijn Gazella, Perzona en AEROMAX. Gazella omvat een ruime keuze in betaalbare matrassen. Deze zijn onlangs getest door het onafhankelijk testbureau Good Night’s SleepLab in Zwitserland, met uitstekende beoordelingen als resultaat.

Kies je voor Perzona, dan kies je voor matrassen die volledig op maat en op jouw lichaam worden afgestemd. De matrassenlijn is gebaseerd op geltechnologie, die de geltemperatuur reguleert door lichaamswarmte op te nemen en door het matras te verspreiden.

De AEROMAX-lijn, vervaardigd met veerkrachtig natuurlatex, bestaat uit unieke matrassen met uitstekende vochtregulerende werking en sublieme ventilatie.

Boxsprings en matrassen. In de winkel geeft Swiss Sense je er uitgebreid advies over en kun je ze ook testen voor je tot aankoop overgaat. Alvast: een goede nacht!

Kijk voor meer informatie op www.swisssense.nl

Ook interessant?