///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Niet vergeten: schakelaars uitzoeken

Niet vergeten: schakelaars uitzoeken

Iets waar je tijdens een grote verbouwing zeker mee te maken krijgt is het uitzoeken van schakelaars, contactdozen en andere bedienelementen voor in huis. Neem er goed de tijd voor, het zit hem tenslotte in de details.

Het Duitse bedrijf Jung staat bekend om z’n schakelaars en systemen. Geen doorsnee-ontwerpen. Integendeel. De oplossingen van JUNG vormen de vakkundige brug tussen toekomstbestendige gebouwbeheertechniek en esthetisch design.

Les Couleurs® Le Corbusier

Neem LS 990, een tijdloos programma schakelaars, contactdozen, dimmers en bedienelementen voor domoticasystemen. Jung produceert deze klassieker sinds kort ook in de 63 originele Les Couleurs® Le Corbusier. Ofwel: in de kleuren uit het kleurensysteem Polychromie Architecturale van architect Le Corbusier. Kleuren die voorkomen in de natuur en daardoor allemaal met elkaar kunnen worden gecombineerd.

Ultra vlak

Een andere Jung noviteit is de LS ZERO, een ultravlakke variant van de LS 990. Hiermee kunnen schakelaars, contactdozen en smart bedienunits onafhankelijk van de ondergrond ultravlak worden ingebouwd. Het antwoord op de vraag naar vloeiende en vlakke overgangen in de interieurarchitectuur! Van licht, temperatuur en jaloezieën tot aan multimedia, deurcommunicatie en het aansturen van systemen voor Smart Homes… Met LS ZERO kunnen ruim 200 functies worden gerealiseerd.

Voor zijn uitmuntende eigenschappen is LS ZERO meerdere malen bekroond, onder andere met de German Design Award 2017, de Iconic Award 2016 en de Archiproducts Design Award 2016. De LS ZERO is verkrijgbaar in alpinewit, de matte kleuren van Les Couleurs® Le Corbusier, en in aluminium, edelstaal, messing klassiek en de metaaluitvoering Dark.

Twee werelden, één systeem

Ook nieuw: eNet SMART HOME. Ofwel: meer comfort en eenvoud in de huisautomatisering. Was er al het bekende radiografische systeem eNet voor het aansturen van verlichting en jaloezieën, eNet SMART HOME is een verdere ontwikkeling voor een comfortabele bediening met de smartphone. Een veilige en volledig versleutelde communicatie, ter plekke of op afstand. Naast producten van Jung kunnen ook systemen van andere kwaliteitsfabrikanten worden opgenomen. Eindgebruikers profiteren zo van een groeiend aantal oplossingen.

Kijk voor meer informatie op www.jung.de

Ook interessant?