Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Gefilterd water uit je eigen kraan

Gefilterd water uit je eigen kraan

INNOVATIEVE DOUCHE-WC EN BRONWATERKRAAN VAN GROHE

GROHE is hét merk voor technologie, kwaliteit, design en duurzaamheid in de keuken en badkamer. De nieuwste designs van deze marktleider in de sanitairbranche zijn een innovatieve douche-wc en bronwaterkraan. Daarnaast heeft GROHE het nieuwe Colours-assortiment.

Innovatieve douche-wc

Wil je na elk toiletgebruik een natuurlijke reiniging met alleen water? Kies voor de GROHE Sensia Arena douche-wc. De positie van de twee douche-armen (een standaarddouche en een ladyshower), de gewenste intensiteit van de straal en de juiste watertemperatuur kun je eenvoudig aanpassen en instellen. Sterker nog: je favoriete instellingen kun je opslaan in de speciaal ontwikkelde GROHE Sensia Arena app, beschikbaar voor iOS en Android. Hierdoor kun je iedere keer moeiteloos genieten van je gepersonaliseerde reiniging.

Je eigen waterbron in de keuken

Ben je het gesjouw met waterflessen uit de supermarkt zat? Met de GROHE Blue Home drink je gefilterd bruisend water uit een stijlvolle keukenkraan. Altijd gekoeld en op de juiste temperatuur. Je kunt zelfs kiezen of je het water plat, licht bruisend of bruisend wilt.

De kraan is in een oogwenk in je keuken geïnstalleerd. De bijbehorende koeler, filter en (kleine) zuurstoffles kun je al in een keukenkastje van 30 cm breed kwijt. De kraan is slank en in meerdere uitvoeringen te koop. De Mono-versie geeft alleen gefilterd en gekoeld bruisend water en kan naast een bestaande keukenkraan worden geïnstalleerd. De Duo-versie geeft ook normaal warm en koud water.

Alles in één kleur

Behalve de innovatieve douche-wc en bronwaterkraan heeft GROHE meer nieuws: het GROHE Colours-assortiment. Ofwel: een uitgebreid aanbod producten met bijbehorende accessoires voor wastafel, douche, bad en toilet in tien verschillende afwerkingen. Perfect voor een trendy badkamer. Kies je kleur, er zit er vast een voor je bij.

Kijk voor meer informatie op www.grohe.nl

Ook interessant?