vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Dit is de ideale douchevloer

Dit is de ideale douchevloer

Een doeltreffende combinatie tussen sanitairtechniek en esthetische badkamerproducten. Dat is de gezamenlijke presentatie van de sanitairtrends van Geberit en Sphinx op de vt wonen&design beurs.

Douche-wc en de ideale douchevloer

Geberit toont haar nieuwste en verrassend veelzijdige douche-wc, de Geberit AquaClean Tuma. Een compact allroundsysteem geschikt voor elke woning dat het onderlichaam reinigt met water en eenvoudig maar elegant design combineert met geavanceerde technologie. En dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs. Zo beschikt de wc over de WhirlSpray-douchetechnologie en luchtzuivering, en ook over Rimfree wc-keramiek zonder spoelrand, een ergonomische wc-zitting, een warmeluchtföhn en een gebruiksvriendelijke afstandsbediening.

De nieuwe Geberit douchevloer Setaplano is gemaakt van een hoge kwaliteit mineraalcomposiet. Hierdoor voelt het oppervlak zijdezacht en warm aan en is het antislip en antibacterieel. Bij het ontwerp is rekening gehouden met het makkelijk reinigen van onder andere de afvoerzone: hier zijn geen hoeken waar vuil zich kan verzamelen. Bovendien bevindt zich direct onder de afdekkap een haarzeef, die gemakkelijk verwijderd en gereinigd kan worden.

Persoonlijke badkamer en wc zonder spoelrand

Sphinx toont voor het eerst Sphinx Acanto. Een moderne en uitgebreide badkamerserie van keramiek en meubels die veel ruimte biedt voor het invullen van individuele wensen. De verschillende elementen zijn onderling te combineren tot een heel persoonlijke badkamer.

Op de beurs ontbreekt ook het Sphinx Rimfree toilet niet, de wc zonder spoelrand of andere verborgen ruimtes. Dit zorgt voor schoonmaakgemak en extra hygiëne. Ook bij kleine hoeveelheden spoelwater doet de speciale spoeltechniek zijn werk uiterst grondig. Met een keuze uit diverse designs, uitvoeringen en prijsklassen is het Rimfree toilet in elke badkamer en toiletruimte een slimme keuze.

De sanitairtrends van Geberit en Spinx. Innovatief en inspirerend.

Kijk voor meer informatie op www.geberit.nl en www.sphinx.nl

Ook interessant?