///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - verbouwen? kies voor stalen kozijnen

verbouwen? kies voor stalen kozijnen

Verbouwen? Laat je deuren en ramen vervangen door zwarte stalen kozijnen en je geeft je huis een compleet nieuw en bijzonder uiterlijk.
Met een minimum aan veranderingen profiteer je meteen van optimale lichtinval. Neem de stalen kozijnen van Exclusive Steel. Hiermee is het mogelijk een esthetisch slank kader te construeren (in elke gewenste vlakverdeling) waardoor je een onbelemmerd uitzicht hebt.

Klassiek stoeltjesprofiel

De stalen deuren en ramen van Exclusive Steel zijn gebaseerd op het traditionele stoeltjesprofiel dat vanaf 1920 beroemd werd en met veel succes werd toegepast door bekende architecten als Dudok, Duiker en Rietveld. Beeldbepalend werden ze in statige fabrieken, kerken, kantoren en villa’s. Met de kozijnen vang je een karakteristieke industriële sfeer. In nieuwe, maar zeker ook in monumentale panden.

Met de huidige techniek en vakkennis is het mogelijk de kozijnen zowel in binnen- als buitensituaties toe te passen. Hierbij heb je de keuze uit meerdere afwerkingen. Voor binnen is het authentieke profiel met bijvoorbeeld stopverf en enkelglas heel sfeervol. Voor exterieurtoepassingen zorgen koudebrugonderbrekingen en isolatieglas dat de warmte binnen blijft.

Drie soorten deuren

De enkele of dubbele deuren met paumelle-scharnieren van Exclusive Steel gaan naar één kant open, zo ver als de wand het toelaat.
De taatsdeuren openen naar beide zijden en vallen na gebruik weer zorgvuldig terug naar het beginpunt. Voor deze laatste gebruikt Exclusive Steel eigen, slanke taatsscharnieren waardoor ook de onderste deurstijl slank blijft en de deuren zelfs bij bestaande vloerverwarming kunnen worden toegepast.

Tot slot zijn er de schuifdeuren, met de wielen en rail in of uit het zicht. Deze deuren kunnen ook worden weggeschoven in een wand.

Door creativiteit met duurzame materialen te combineren bereik je met alle stalen kozijnen van Exclusive Steel een prachtig resultaat.

Kijk voor meer informatie op www.exclusivesteel.nl

Ook interessant?